BusraBerktas Kızlar 18+5 haftalığız fakat 2 gündür aşırı bir bel ağrısı var böyle eğilirken otururken batma şeklinde aynı durumu yaşayanlar oldumu ilk gebelik biraz tedirginim
Gebeyim15 BusraBerktas ben hamile kaldığım günden beri belimin ağrısından perişan oldum cinsiyetinizi öğrendiniz mi erkek çocuğu bele vururmuş o yüzden bana hep dediler oğlun olucak
BusraBerktas Gebeyim15 yok daha öğrenemedik bacak bacak üstüne atmıştı en son ☺️ siz öğrendiniz mi dedikleri gibi mi oldu
Gebeyim15 BusraBerktas ay sormayın bizimkiside bacaklarını açmıyordu hep bağlamışdı 18+5 de öğrendik şükür evet oğlum olucak inşallah
Gebeyim15 Kız çocuğu kasık ağrısı erkek çocuğu bel ağrısı yaparmış eskiler cinsiyeti burdan ayırırmış
BusraBerktas Gebeyim15 evet bende duymuştum da ona bağlamamıştım☺️ çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah şuan kaç haftalıksınız
Gebeyim15 BusraBerktas amin inşallah cümlemiz sağlıkla kucağına alsın 20+5 deyiz canm yolu yariladik biz😂
BusraBerktas annesinin_beybisi geçen günlerde test vermiştim temiz çıkmıştı suyu da bol içiyorum ama tekrar baktırmakta fayda var sanırım
Gamzee97_ Benimde ilk hamile kaldıgım günden beri sürekli belim agrıyor doktor ayakta kalmaktan demişti tek çözüm dinlenmek canım.