Kaleboynutuba Kızşaar 5 temmuz 2.evlilik yıl dönümüm ve eşimle dışarı çıkabilceğimizi zannetmiyorum çünkü ay sonundayız paramız yoook😭😭hemde tesettürlüyğm ve bu tür özel gğnlerde evde açık giyinmek daha çok hoşuma gidiyo hele bir fikir verin ne yapım
aylinpalaa Kaleboynutuba güzel bir yemek hazırlayabilirsiniz ben eşimin doğum gününde pasta yapmıştım herşeyini kendim yapmıştım keki kreması vs, evi süsleyebilirsiniz
Bebegimizolsun Kaleboynutuba benimde hayalim pasta yapmak salonun tavanını balonlarla süslemek uçlarına resimlerimizi asmak ve güzel giyinmek bizimde eylülde
Kaleboynutuba aylinpalaa 10 aralıkta doğum günğnde yaptım öyle pastayı keremwsını vs evde yaotım güzelce evi süsledim balonlar mumlar kalpler güller ama farklı bişey yapmak istiyorum bilmiuorum bu kızımızla ilk evlilik yıldönümüm olcak çok kararsızım değişik bişeyler yapan varmıdır acaba çok teşekkür ederim fikrin için😘❤️ aylinpalaa
Kaleboynutuba Bebegimizolsun yaa maşallah ben aynısını yaptım ama farklılık istiyorum bakalım nolcak evde farklı bişey ne yapabilirm ki bende tuhafım biraz ha😏