ebru345 Kizlar 5 hafta 5 gunluguz hafif kahverengi lekelenme geldi benden. Siz hiç karşılaştınız mi doktora gittim özel hastanelerde doktor yoktu devlet hastanesi de bakmadan başından atti resmen.
Nursen_26kaygn ebru345 Gebeliğin başlarında normal olduğu söylenmişti bana ama her ağrım var diye gittiğimde kahverengi birşey geldi mi diye soruyorlar tam olarak bende anlamadım
Nursen_26kaygn esra6338 Güzel düşünmeye çalışıyorum inşallah birşey yoktur rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin 🙏
Nursen_26kaygn Folik asit kullanımina başladın mı Esra sen ben şimdi sağlık ocağına gidicem acilden öyle dediler sağlık hekimin keseyi görmeden verirse git kullan dediler
esra6338 Nursen_26kaygn ben de şimdi aile hekimine kayıt yaptırdım hemen yazdı folik asit aldım yarın kullanmaya başlayacam mecbur inşallah şifa olur
Nursen_26kaygn esra6338 Ben gidemedim ya gittiğim de kapanmış ne yarına kaldı artık dediğin gibi inşallah şifa olur kardeşimin iki çocuğu var ikisinde de kullandı kullanmak zorundaymisiz ilk 3 aya kadar
esra6338 Nursen_26kaygn zorunda tutuyorlar ne yazık ki folik asitten başlayarak aşılar ilaçlar bütün kimyasal ağır metalleri yüklüyorlar vücutlarimiza sonra da nesil çürük gençler hasta maddi manevi dengesizlikler… Allah sonumuzu hayrede
Tuba-tk Kızlar bende 5+5im bugün ilk kez kasıkta iğne batması gibi ağrılar hissediyorum. Biraz endişelendim ilk hamileliğin olduğu için. Bu batmalar normal mi?
esra6338 Tuba-tk her hanilelikte fark oluyormuş kardeşim kimi 4. Haftada kimi 5 kimisi 8. Haftada yaşıyormuş söz ettiğin sancıları. Sakin ve tevekkel olmakta fayda var evvelAllah kanama olağanüstü bi ağrı vb yoksa normaldir 💕
Nursen_26kaygn Kızlar benim bel ağrılarım var demiştim ya bide ben çok yiyorum sürekli açmışım gibi hissediyorum normal mi ki 2 günde 4 kilo aldım
esra6338 Nursen_26kaygn bayram öncesi gittim keseyi ölçtü 4+6 dedi dr. Adet tarihime göre 5+0 görünüyordu o gün. Kontrole de yarın gidiyorum inşallah kalp atışlarını dinleyeceğim. Benim açlık hafiften yerini bulantıya bırakıyor gibi de aşırı çarpıntı nefes darlığı oluyor. Sizde de göğüs çarpıntısı var mı?
Nursen_26kaygn esra6338 valla canım benim de bulantılarım cugaldi dün doktara gittim 6+4 düm dün karnimda bebeği göremedi vajinadan baktı gördü kalp atışını dinledim
esra6338 Nursen_26kaygn maşallah sen de duymuşsun kalp atışlarını 💕 Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin
esra6338 Nursen_26kaygn hem bende hiç bulantı yoktu şimdiye kadar. Her hamilelik her kadın kendine özgü bir süreçten geçiyor. Kimsenin belirtileri diğeriyle aynı olmuyor. Kimse aynı dönemde aynı şeyi yaşamıyor. Dr sıkıntı olsa söylerdi. İçini ferah tut
esra6338 Nursen_26kaygn dinledik elhamdülillah. Bi sıkıntı görünmüyor aylık kontrole gel günlük hayatına devam edebilirsin dedi dr
Nursen_26kaygn esra6338 karından mi dinledin peki ben o yüzden korkuyorum vajinadan dinledim normal mi acaba
esra6338 Nursen_26kaygn erken dönemde karından duyulmadığı için vajinadan bakıyorlar. Tedirgin olma birkaç gün sonra gitmiş olsan sen de karından duyardın muhtemelen. Benim gittiğim gün 6+6 görünüyordu bebeğin büyüklüğü karından duyduk direkt. Bazen 8_9 hafta bitene kadar duyulmayabilir anormal tedirgin edecek bişey değil.
Nursen_26kaygn esra6338 Nasılsın canım birşey diycem ben kendimi 7+2 zannederken şuan 8+1 im ultrason da öyle çıktı senin bebeğin nasıl kusmalarin var mi