Derya-sarpmete Aysusen4 geçen sene Mart ayında sonrasında da hazıran ayında üst üste kımyasal gebelık yaşadım. Ekim’de tekrar hamıle kaldım çok şükür sağlıkla son ayımıza girdık,rabbım once sana sonrada ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Eeliff09 Kimyasal gebelikten 20 gün sonra tekrar hamile kalmışım çok şükür , ŞU an 10 haftalık olduk Doktorum arkasından daha sağlıklı gebelik olabildiğini söylemişti
Aysusen4 İnallah Allah bizede nsaşp eder üst üste bir sürü zor süreç yaşadık boş gebelik arkasından kimyasal gebelik artık güzel haberler almak istiyoruz
Tusami Aysusen4 benimde boş gebelik kürtaj sonra olmadı zaten , iki ay önce kimyasal oldu, üstüne bir adet gördüm tutmadı yani. Bu ay bakalım ne olacak
Bb0001 Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım üzerine regl olmadım hamile kaldım şuan 37 haftalığız çok şükür 😊
Eeliff09 Aysusen4 hayır tatlım , ben Nisan ayında adet olurken adetim uzadı bu sebeple doktora gittim öylelikle öğrendim o an geçiriyormuşum Sonra bidaha adet olmadan 19 mayosta hamile olduğumu öğrendim