Deletedmon72737 Deletedmom_51 😔😔😔bak işte ultrasyona veriliyor o haftadaki gebelik benim verilmedi ve ben kaybetim kızlar poskolojim aşırı bozuk yemin ederim napicam 🤦🏻♀️
Edabykl Deletedmom_51 ama kese gözüktü bebekte gözükür gibime geliyor benimkide cok aşırı küçüktü ultrasonda minnacikti kese
Deletedmom_51 Edabykl Kese çok net belliydi ben de ama bebek görünmedi, 7 haftalıkken gidicem inşallah vardır canım :)
Deletedmom_51 Deletedmon72737 canım öncelikle başın sağolsun ben de 2 kere kalpleri durdu bebeklerimin öyle kaybettim.. çok zor bi acı ama Allah’tan diyip dayandım.. Allah sabırlar versin..
Deletedmon72737 Deletedmom_51 amin inşallah gebe kalmaktan korkuyorum kac kişi bu genetik testi yap dedi nerde nasl yapılır bilmiyorum rahim filmi cekmeme gerek yok sanırım çünkü ultrasyonda bi terslik olsaydi soylerledi dimi
Deletedmon72737 Deletedmom_51 ikimizin de başı sagolsun kaybettigimiz bebeklerimiz bize cennete golge olucaklar inşlahh en kisa surede sağlıklı gebelikler geçirip evlatlarimizi alırız kucağımıza 🙏❣️