Duygunr 39 haftalık sezaryen ile kavuştuk normal bekliyorduk fakat kilosu epey suphede bıraktığı için sezaryen uygun görüldü darısı diğer hamişlerin başına inşallah
tarcinnnn Duygunr kaç kilo görünüp kaç kilo doğdu acaba ben de kilo ve kafa çapı nedeniyle sezaryen olacağım 39da
Duygunr AylinYasinYagi tarcinnnn Ulgoras Bussbusss selmabttl3 ultrason muayenesinde 4500 civarı çıkıyordu iriliğinden ve benim yapımdan dolayı yırtık olabilir diye önerdi bende kabul ettim ama 3860 doğdu kafa çapı 36cm boyu 51cm olarak doğdu
Duygunr Cunponannesi88 30 Haziran’da sezaryen gerçekleşti bugün 3. Gün aslında acı esigim iyidir ama gaz sancısı kabızlık beni mahvediyor ilk gazı çıkardım ama kabızlık ile uğraşıyorum böyle olunca agrimda çok oluyor ben bu süreci kolay geçirenlerden değilim bence
tarcinnnn Bussbusss şimdiden 10cm normali bekleme durumunda daha da büyüyeceği için yırtık oluşabilir dedi. Ben de yırtık istemediğimden sezaryen olsun dedim 🙏🏽
selmabttl3 Duygunr oh be içime su serpildi valla benimkine de 36 da 3500 dedi daha dığuma iki hafta var korkuyorum normal doğmayacak diye