Melihaklc 16 haftalık olduk 12 haftadan beri enfeksiyon var doktorum bu fitili yazdı içinde 3, tane var. Daha önce kullanıp kurtulan oldumu acaba birde bebeğe bı sıkıntı olmaz degilmi internette bir sürü şey yazıyor
La_le Melihaklc ben kullandım canım 2 defa çok faydasını gördüm çok iyi bı 20 zamanlarda kullandım bide 37 de kullandım bı sorun yaşamadım sana tavsiyem kullanacağım zaman ped veya peçete kullan sabah çok akıntın olur
Sonikiuc Melihaklc ben gebeligimin ilk günlerinde kullanmıştım. O kadar ilk gündü ki kanda bile çıkmamıştı. 3 gün ilac ile birlikte 5 gün iliski olmayacak şekilde kullandim. Çok memnun kaldım. Normalde gebeligin başında çok tavsiye ediliyormuş hatta ama doktor tavsiyesi ise tabiki kullanın. Çok iyi gelmişti bana
Sonikiuc Melihaklc ve ek olarak olabildiğince içeri it girişte kalmasın fitil yoksa akıp gider ise yaramaz. Ellerini sabunlayip işlemi yapmalisin. Ve 10-15 dk ayaklarının altında bir şey olsun uzanırken. Bir de günlük ped kullanma bu süreçte sık sık çamaşırını değiştir. Tabii çamaşırın çok sıkı olmasın hava alması çok önemli.
Melihaklc La_le bana verdiği kutuda 3 tane var biraz büyük bende endise ettim insAllah faydasını görürüm yaa bu enfeksiyon ne lanet biseymis meğer :(
Cns_yldz13 Melihaklc gebe kalmadan önce kullanmıstım kolaylıkla giriyor büyük olduguna bakmayın kayıp gidiyor ama benim tekrarlamıştı geçirmedi enfeksiyon cok kötü bişey hala daha benim devam ediyor delirmek üzereyim kullanmadıgım ilac kalmadı
La_le Melihaklc evet içinde 3 tane var kullandıktan sonra dikkat et ilişkilerinde tekrar enfeksiyon kapma ben kullandım çok memnun kaldım büyüklüğüne bişey diyemem😅
Deletedmom987 Ben de kullandım mantardan dolayı canım kullandıktan sonra iyi geldi ama 10 15 gün sonra tekrarladı mantar
gozde71 Merhaba fitili dün gece kullandım hafıf bır lekelenmem olmuş çok açık renklı pembe yaşayan oldu mu