Minnosunannesiii Karyakal diğer fotoda gördüm ama bunda göremedim bugün birdaha yap varsa eğer koyulaşmışyır inş
Kbramhmt Karyakal merhaba acaba yeniden test yaptiniz mi bugun benimde boyle flash ile bakinca incecik cizgi var
Nurinan Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağı boş kalmasın, olanlara da kolaylıklar versin🤲🧡
Limonzeytin Karyakal idrara geç yansır gebelk . Kana ilk önce yansır eğer şüpheniz varsa yarın kan verin netleşsin gerçi 14.günü bekleyn derim yinede idrar testyle uğraşmayn takıntı oluyo çnkü
Karyakal Limonzeytin 15. Gün bitti yarın 16. Gün gelen giden yok malesef testlerde negatif sonradan çıkan çizgiler oluyo
Limonzeytin Karyakal tm dedmya idrara geç yansr diye ilk önce gebelk kana yansır idrar testleryle uğraşmayn adette olmamşsnz yarın sağlk ocağna gidip kan verin sabahtan varsa net sonç çıkar ona göre kafanz net olur.
2prensesannesiiii Karyakal ben 13. Gün 5.4 değerle öğrenmiştim testim çok aşırı dikkatli bakmazsan görülmeyecek şekilde silik çıktı öncesi negatifti sizin testten emin olamadım bugün tekrarlayın bence güzel haberler olsun inşallah 🙏🏻
Karyakal 2prensesannesiiii 10. Gun 0.2 cikmisti daha da kan vermedim ama hep idrar testi yaptim negatifdi hepsi 2 gune kadar adet olmazsam kan vericem
Kbramhmt Karyakal olmadiniz mi hayla bende olmadim ama testler negatif 23. Gunum bugun ama benim spiral yeni cikti ondanda olabilir belki
Kbramhmt Karyakal hakkınızda hayırlısı olsun canım uzulme sakin adet olmakda bi umut sonucta yumurtlama oda hayırlısı ile gelsinler insalllah