Bekleyenler Deletedmom8373 15 haftalığız. Tam geçti iyiyim 2 haftadır derken dün akşam bir kustum of of. Tavuktan çok tiksindim. Hiç de pişirmedim yemedim hamile olduğumdan beri.
yaren0704 Et yemeyen insanlara takılırdım . Etsiz yemek mi olur diye sebze yemeklerini dahi etli yapar öyle severdim . 16. Haftadayız . 4 aydır asla ağzıma et ve türevlerini süremiyorum . Doğumdan sonrada yiyemeyeceğim gibi geliyor :)
EmelBG_ Deletedmom8373 Mide bulantım cok hafif sabah ezanında oluyor 1-2 saat böyle var yok arası .İlk hamileliğimde tavuk ve Türk kahvesinden iğrenmiştim yiyip içemiyordum .2.ci hamileliğim yine aynı tavuk kokusu iğrendim birden yine ama cok erken oldu bu sefer daha 8 haftalığız .İlkinde 4-5 aylıkken olmustu 🫣
Nus_12 Deletedmom8373 bende tavuğa öyleydim etten iki parça fazla alsam ağır gelirdi geçti ama yine yemiyorum öyle cok
Alparslann Deletedmom8373 o kadar çok kokuyor ki bana da tavuk yiyorum kusuyorum bazen yiyemiyorum balık zaten saymıyorum et kokuyor 22 haftaligiz hala aynı 😅
asilannesii Ayseport ben o kadar et yiyordum ki Allah bana kasap kayınpeder nasip etti her haftasonu mangallar falan🤣 şimdi görmek duymak istemiyorum🤣 zamanla geçer diyorlar bilmiyorum. Ben sadece meyveyle besleniyorum kahvaltı dışında. Doktor ne yiyebiliyorsan onu ye dedi zamanla düzelir dedi
Ayseport asilannesii bnde peynir ekmek zeytin meyve başka bişe çekmio canım inş en kısa zamanda geçer valla kötü bi durum evde çocuk var yemek ister koca etsz yemek beğenmez zulüm resmen bna
asilannesii Ayseport bu günler elbet geçer bazen oflayıp pufluyorum ama sonra bebeğimin zoruna gider diye de üzülüyorum. Zaman su misali dayan🌸
HanifeAhmet Deletedmom8373 maalesef ki yememiz gereken bir çok şeyden bebekler sayesinde uzaklaşıyoruz ama çok şükür tavuk harici tiksinmem olmadı eğer olsaydı zaten şuan sadece meyveyle besleniyor olurdum heralde çünkü çok aşırı kustum su dahi içsem kusuyordum ama inşallah geçecek bu zamanlarda 🙈😅