hilal2022 39+4teyim bebeğim kanala girmedi hala haftaya kadar son beklerim dedi doktorum sizler biyle bişey yaşadınız mı suni sancı verecek haftaya kadar gelmezse kanala illa önceden girmesi mi gerekiyor
Laylaycizi_96 hilal2022 tabiki girer ilk kızım suni ile dogdu 39+1 haftalıgız carsamba ya kadar gelmesse suni verecek yine bebek dogum pozisyonunda ama kanala girmis falan demedi bana da
hilal2022 Laylaycizi_96 buna şükür diyelim 🙏😂 kendi sancım gelsin diye uğraşıyorum bakalım ama inşallah genel olarak çok zor mu suni sancı
Laylaycizi_96 hilal2022 yani aşırı daynılmicak gibi degil tabiki agrın oluyor ama bebek dogunca hepsini unutuyorsun sancı geldikçe ıkınmak rahim ile birlikte bebegi itmek gerekiyormus ben biraz geç kavradım sonrası hızlı gelisti
hilal2022 hunilimom suni sanciyla dogumunuz nasıl ilerledi çok zorlandıniz mi açılmaniz oldu mu hemen
hunilimom hilal2022 2 cm açıklık vardı zaten suyum gelmisti 5 saatte doğurdum suni takıldıktan sonra suyum gelmesi vs hesaplarsak 13 saat sürdü ama asıl sancılarım suni takıldıktan sonra başladı doğuma son 1 saat kala hiç yatmadim ben sürekli odanın içinde gezdim comeldim nst de yattım sadece çok aşırı kolaydı diyemem tabi ki zordu ama dayailmicak gibi değildi şuan 33 haftalık 2. Ye hamileyim bunda da kendi sancım gelsin istiyorum merak ediyorum kendi sancim nasıl
Klbyayse Bebek doğum kanalına girmiş mi diye sordum doktora bir ara, doğum kanalına girmesi demek zaten doğumun başlaması demek dedi. Yani anladığım kadarıyla doğumla beraber kanala iniyor çocuk