Anne_bebek26 Kızlar nedense ben doğumda ölcekmişim gibi hissediyorum düşünüyorum ya çocuğum kalırsa diye sizde de böyle durum oldumu yardım
Seyma_nur1 Anne_bebek26 bendede oluyodu canım ama takma şeytanın vesvesesi aldırmamak en iyisi hayırlısıyla kucağına alıcaksın Allah’ın izniyle merak etme😊
Ahsenmom Anne_bebek26 bol bol oku kendini salavat getir sürekli bunun bir vesvese olduğunu düşünüyorum, bir dönem ya bana birşey olursa ya bebeğime birşey olursa diye resmen depresyona girdim ilk zamanlar Sürekli salavat getirdim
Gzdeyldzz Anne_bebek26 yaa inanır mısın 2 saniye önce bunu düşündüm karşıma çıktı tek düşünen ben değilmişim 😔
Anne_bebek26 Seyma_nur1 Amin İnşallah günler yaklaştıkça düşüncelere kapılıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Luliveannesi Ben hep Allah korusun çocuğuma bişey olacağını düşünüyorum. Ya Allah korusun 33 2 haftadayim bazen aklıma geliyor Dr uma beni dogurtsun kuvezde kalsın çok korkuyorum bişey olacak die nasıl geçecek bu
Nesliihang Luliveannesi 36+0 hamileyim. Son 1 buçuk aydır sürekli ağlıyorum bebeğime bişeymi olcak kalbimi durcak doğumdamı ölcek vs vs okadar çok vesvese varki içimde şeytan öyle uğraşıyorki sürekli doğum videoları izleyip ağlıyorım ya foğumda ölürsem diye valla allahım tüm hamilelerin yardımcısı olsun şuan bile aşşırı kötüyüm ruhen
Anne_bebek26 Luliveannesi sanırım geçmiyor doğuma kadar da geçecek gibi durmuyor benim ki allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
Anne_bebek26 Ahsenmom okuyorum rabbim korusun evlatlarımızı inşallah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
Luliveannesi Nesliihang amin inşallah canım aynı beni anlattın burda çok hasas konular okuyorumki hasas yazmalarina rağmen geçip okuduğumda etkileniyorum bnde bu düşüncelerden kurtulamıyor um sizin az kalmış hayırlısıyla doğum yaparsin inşallah bn o haftalara gelince yanıma birini getirecem tek olduğumdan galiba düşüncelerden kurtulamıyor um
Nesliihang Luliveannesi normalde normaş doğum istiyodum ama 2-3 gündür acaba 37 ye girimce sezeryanmı olsam diyorum düşün kafam okadar gitti halbuki allahım can veircekse karnımdada verir kucağımdada ama beymim durdu gerçekten iyi değilim annelik ne büyük korku
Anne_bebek26 Gzdeyldzz gerçekten çok kötü bir durum ve psikoloji atmak kafadan imkansız Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
Luliveannesi Nesliihang canım çatin musiatse sende yapabilirsen normal yap emin ol dediğin gibi Allah karnında can verecek hamilelik canım bebeği o kadar çok istiyoruz ki galiba bu yüzden böyle düşünüyoruz