Ahhh sonunda ben de buraya yazabiliyorum .. 28 Haziran Salı günü 7:30 yatış verildi . Önlük giyip Nst çekildim . 9:15 te ameliyata indirildim önce damaryolu açıldı . Hekimimin tercihi ile spiral+epidural anestezi uygulandı çok acılı bi işlem değil. Sondayı anesteziden sonra taktılar . Uyuşukluk ve karıncalanma hemen oluyor. Doktorum başlıyorum hazır mısın dedi ve ondan sonrası acı yok sadece çekiştirmeleri hissediyorsun . 9:40 da yavrumun ilk sesini duydum sonra yüzüme koydular . Ağlayan yavrum Yüzümde sakinleşti o an anlatılmaz yaşanır 🥲🥹 o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah .. yavrumu kontrolleri için götürdüler beni kapatmaya başladılar. 10:30 da odaya çıkardılar . Hemen yavrum geldi emzirmeye başladım . Agrı kesiciler yapıldı .2 saat içinde hoşaf meyvesuyu su içebildim. 4 saat sonra sondayı çıkarıp ilk yürüyüşümü yaptırdılar . Öyle dayanılmayacak kadar bi agrı olmadı çok şükür . 2 gece hastanede kaldık . Uykusuz ağrılı geçti biraz ama yavrumun kokusu her şeyi unutturuyor 🥰 eve gelir gelmez duş aldım sütüm de gelmeye başladı çok şükür 🙏🏻 Yavaş yavaş agrılarım azalıyor . 2-3 güne tamamen birinden destek almadan hareket edebilirim ye düşünüyorum 😌