Mihrimahvuslat ramonun_annesi daha var erken olabilir birkaç gün kaldığı için erken gebelik testi almadım 85 dedi ne yalan söyleyeyim tek sefer için vermek istemedim zaten uzun süre kalmamış
Mihrimahvuslat 112268 sağol canım benim Allah razı olsun senden 🤲🏻☺️ sende sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini 🤲🏻
Mihrimahvuslat Deletedmom_51 bende de düşükten sonra çıktı üstüne bide insülin direncim olduğunu öğrendim 72 kiloydum 61 kiloya kadar düştüm boyum kısa 1.59🥴 beslenmeme dikkat ediyorum çok hamur işleri tatlı şeyler yememeye çalışıyorum
Deletedmom_51 Mihrimahvuslat maşallah senin kilon falan iyi canım su içmene dikkat et.. inşallah bir an önce beklediğin müjdeyi alırsın 🤲🏻❤️
Mihrimahvuslat Deletedmom_51 verdim ondan kız önce daha kiloluydum ama şimdi çoğu sen o zaman daha güzeldin diyor moralim bozuluyor biraz 😏
RehoGelin Mihrimahvuslat benim de belirtilerim aynıydı şuan 5+1im benim ekstra küçük tuvaletime normalden çok çıktım
Mihrimahvuslat RehoGelin Yaa darısı başıma hayırlısıyla inşallah 🤲🏻☺️ sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini
RehoGelin Deletedmom_51 daha doktora gitmedim geç döllenme olabilir göremezsem moralim bozulur diye şuan 4 günde bir lan verip beta değerime bakıyorum doktorla iletişimdeyim
Deletedmom_51 Mihrimahvuslat Ay ben de zamanında 30 kilo verdim sonra geri aldım millet iyiki almışsın diyor ama inan verdiğimde daha mutluydum. Zayıflık her zaman iyi abartı olmadığı sürece 👍🏻
Askiletotomsu Mihrimahvuslat yardım etmeyelim kuzum Aceleci davranirsak uzuluruz az dayanalim Bu arada Benjamin döndü mü
Edanurkeskin Neslihan37_ yanma başladı bende de enfeksiyon belirtisi sanıyorum adetime 2 gün kaldı test yapmıyor gecikmeden bakalım