Irmakdkm Kızlar 7 haftalık hamileyim ve 1.5 litreden fazla su tüketemiyorum midem zaten çok bulanıyor istifra etmemek için kendimide zorlamıyorum :(( sizler nasılsınız
AyseZ Irmakdkm bende su içemiyorum üstelik yaza denk gelmesine rağmen. reflüm var kusasın geliyo. Özellikle içmeye çalışıyorum ama genellikle içemiyorum. Bi sıkıntısını görmedim çok şükür. Amniyotik sıvı ile içtiğimiz suyun alakası yok demişti doktor, sadece kas ağrıların daha az olur çok su içersen..
Haticemustafa Irmakdkm o zaman sulu gıdalar tuketmeye calis zorlada olsa canm bide istifra ediyorsan cok zorlanirsin sende bebisde susuz kalırsınız allah korusun
Nily Irmakdkm soguk su ic bogazlar saglamsa. Ben o sekilde hallettim Birde limon damlat suya. Ama gunde 3litre tuketsen cok iyi olur Hem ilerde yasayacagin idrar yolu enfeksiuonu icin hemde bobreklerin icin yatirim olur. Su cok onemli🙁
Kadze Irmakdkm 1 tane de maden suyu iç suan basındasn hamileliğin su içme durumunu artırmalısın ileriki haftalarda erken agrı sızı yasamazsın hem hemde gunluk süt iç aksamları yatarken ayran yap iç suya meyve faln dogra aromalı olsun ıc ama ne yap et gittikce 1 ltre su daha ekle ve devamlı en kötü 2.5 ltre su içmeye alıstır kendini
BebikveAnnesi Bende hamileliğimin başında su içemiyordum. Doktorum pipet kullanarak küçük küçük yudumlarla içebilrisin demişti. Benim o dönem çok işime yaramıştı. Bir deneyin isterseniz ;)
Irmakelizim06 AyseZ alakası oluyo içtiğimiz suyla öyle diyolar ama annem bana hamileyken 6 aylıkken suyu patlamış 1 ay su içerek suyu çoğalmış 7 aylık doğmuşum :) 3 litre en az içmeye çalısın zorlada olsa
cemilev Ben günde 4 litre içiyorum ama doktorum dediği icin değil suyu içmeyi severim bu yüzden 7 ayimdayim cok şükür 3 kilo almışım ve kas agrilarim olmadı magnezyum eksikliğim de çıkmadı ama tek kötü yanı bütün gece lavabodayım sende icine tarçın elma nane limon koyarak içebilirsin canim tadı değişik gelir hem mide bulantına belki iyi gelir
desagr Susuzluk düşük, erken doğum gibi riskleri tetikliyo çok dikkat etmek lazım. Sulu meyveleri tüketebilirsiniz ama en az 3 litre su içmenizi öneririm.
Irmakdkm Nily soğuk su malesef içersem yataktan kalkamam :( suya limon damlatıyorum ayran soda çorba vs hidiyo bakalım :/ teşekkürler
Cerenora Hamileliğin başında çok sorun olmaz ama yavaş yavaş arttırmalısın ve litre olarak heaplamalısın. Ben yeterince içtiğimi düşünüyordum bebeğim susuz kalana kadar. Ne zaman ki hesaplayarak içmeye başladım ödem, şişkinlik, el-kol uyuşmaları hepsi geçti.