Ahuum Merhaba , hepinize güzel hamilelikler diliyorum. Sorum gebeliğim7. Haftaya girdi hala hep kasık ağrım var normal mi? 2.Sorum ara ara çok çok hafif pembe leke oluyor . Doktorum iğne yaptı progestan devam ederse her gün vuracak. Ben istemiyorum iğnenin etkileri çok kötü. Bu kanama normal mi? Sorum 7. Haftadayım hiç hamile gibi değilim :) bu da normal mi
Essezen Ahuum 1ve 3 normal canım ama iğnenin nasıl kötü etkileri var ? Benimde lekelenmem olmuştu o haftalarda ve bende iğneyi kullandım bilmediğim kötü yanını söyleyebilir misin 🙏
tazebiranne_hg04 Ahuum ara ara kaşık ağrısı 4 ay boyunca devam eder şiddetli olmadığı sürece normal pembe lekelenme kırmızı kanama vs düşük riskini gösterir iğneyi mutlaka vurdurun ve hamile gibi hissetmemeniz normal ilk aylar adapte olma süreci olduğu için
Pcoslubiranne Ahuum ignenin hic bir yan etkisi yok kalca agrisi disinda. 22 hafta 5 gunde bir vuruldum.Dusuk tehlikeniz vardir muhtemelen ama endise etmeyin adet kanamasi gibi olmadikca bir sey olmaz allahin izniyle.
Lamraaa Ahuum bende de cok nadir pembe leke oluyodu canım bugün doktora gittim kahverengi lekeden değil ama pembe lekeden korkarız dedi duphaston verdi
Essezen Ahuum canım zaten gebelik boyunca ilaç kullanmasan bile uyku halsizlik yaşıyorsun . Ve gerçekten tavsiyem iğnelerini kullan aksatma çok geçmiş olsun 💐
tazebiranne_hg04 Ahuum hemen düşük vs olmaz sadece risktir bu dikkat etmeniz lazım o kadar çok hamilelikte kanamam oldu ki bu lekelenmeler korkulacak birşey değil ama doktorunuzun dediğine uyun
Ahuum Essezen tşkler aslında benım hatam temiZlik yaptıgım gün oluyor. Bugun yine yaptım dikkat etmiyorum sanırım . Daha dikkatli olcam