bnutrk mrvsrcn benimde ishalim var özellikle her sabah oluyor bu bir belirti mi🤦♀️ Birde yüzüm sivilcelendi benim çok çok nadir sivilce çıkar yüzümde 3 4 tane var şu an alnımda pütür pütür isilik gibi
mrvsrcn bnutrk sabah bi erken gebelik daha yaptım onda bişey çıkmadı, ama akıntım o kadar çok ki beyaz böyle süt rengi krem kıvamlı ve vajinamda böyle şişlik gibi yumuşaklık gibi açıklık hissediyorum bilmiyorum farklı bat 4 temmuz bekliyorum işte
bnutrk mrvsrcn hayırlısı olsun inş. Aslında en güzeli adeti beklemek böyle sürekli var mı yok mu insanı strese sokuyor. Gebeliğin oluşmasını bile engelliyor. Benimde 8 gün var adetime
Canancndn mrvsrcn haha içinden nasıl geliyorsa canım. Sen iyi ol yeterki ben onu anladım. Ama bizi bilgilendir mutlaka merak ettik :)
mrvsrcn Canancndn valla foruma deli gibi sürekli yazdığımdan tüm forum merak ediyoruz topluca 😂 Rabbim güzel haberler veebilmeyi nasşp etsin 🤲
Munure mrvsrcn inşallah canım çünkü iki üç gündür görüyorum seni içimden öyle geldi ki belirtilerin de var 😍😍 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
ogretmenHnmm bnutrk inşallah canım sende güzel haberlerle gel inşallah 🥰🤲🏻 test yapmaya baslamamak için kendimi zor tutuyorum valla