smg95 Neziravsin aynen detaylı da kesinleşir bencede, benim küçük bir oğlum daha var herkese bırakamadığım için bu hamileliğimde detaylı gibi testleri yaptıramadım, randevu bulmak ayrı zor zaten öyle son haftalara kadar geldim. İnşaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı🌼
yusra-60 smg95 onlar sevk ediyormuş ama hangi hastaneye sevk edilirsin kim bilir iyi mi kötü mü artık şansa kalmış . Çok saçma ya
smg95 yusra-60 bende yeni öğrendim, çok yoğun olduğunda sancınla gitsen bile odanın boşalmasını bekliyormuşsun acilde 😑
yusra-60 smg95 hadi ya onu blmiyordum benim ki sezaryen olacak ama belli de olmaz ne olacağı.. ya acaba devlet hastaneleri de aynı şekilde mi işliyor ?
smg95 yusra-60 sizinki önceden belli tarihse öyle bir şey olmaz heralde, nasıl canım anlamadım çam sakura da devlet hastanesi
yusra-60 smg95 yani o hastane daha kapsamlı özel bi hastane gibi nerdeyse . Devlet hastanelerinden farklı daha ilgili onu demek istedim .bir de yoğun oluyormuş diğer devlet hastaneleri de bu şeklikde mi acaba demek istedim ☺️
smg95 yusra-60 bence her devlet hastanesi kalabalık artık 🙈 ama çam sakura daha önerilen bir hastane olduğu için sanırım bi tık daha yoğun, hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah 🤲🏻🌼
Canangnctr smg95 ayy kız sende bendensin bende devlete gitim hep bacakalri kapali dedi 30 haftamda özele gitim kız dedi ama hala emin olamıyorum çünkü devlete yine sorduğumda bacakalri kapali diyo gönderiyo 34 haftalık oldum kız için alışveriş yaptım giyecek artik
smg95 Canangnctr aynen devlette uzun uzun bakmak istemiyorlar artık, bugün özele gittim erkek olduğu anca kesinleşti yani 😄
GamzEngin smg95 cinsiyetini devlette ogrendim . Tabi biz yine ekstra ozelede gittik netlestirmek icin . Cunku devletteki ultrasonlar cok saglikli sonuc vermiyor . Malum ucuz etin yahnisi gibi yani . Ama ozeldi kilosuna gramina kdr ne dediyse o sekilde olmustu. Bazi makinelerden anlasilmiyor. Bazi dev.hs.tarama testleri bile yapilamiyor yada renkli ultrason gibi.
smg95 GamzEngin evet kesinlikle o yüzden devlette takip yaptırılsa bile arada özele gitme ihtiyacı duyuyor insan
Canangnctr smg95 kadın yüzde 90 kız dedi bacağın arasında bisey yok dedi daha öncede özele gitim bacağı kapalıydı
rizelipek smg95 çam sakura iyi hoş ama oranın doktorları burunları bi havada ve keyiflerine çok düşkün ve şu grevden beri koca hastanede her bölümde 2-3 doktor var bir sürü oda var hepsi boş millet saatlerce sıra bekliyor randevu olmasına rağmen tamam normaldede devlet önceliğimiz sağlık düşüncesiyle cinsiyet söylemezler ben söyleyen bir iki defa duydum doktoruna denk gelceksin ama 37. Haftada cinsiyet sorulunca şaşırmıştır doktor🤣
smg95 rizelipek evet şaşırdı, diğer doktorlar da görünmüyor diyerek söylemedi dedim ama 19.haftada özelde erkek denmişti o doğruymuş bugün netleşti 40.haftaya doğru 😄
Gzmslmz smg95 bende ist kartal devlete gitmistim 17. Haftada banada ulrtrasonumuz cok net degil bakamiyoruz vs deyip gondermişti ayni gun ozele gittim aninda soylediler.
Fatoskty Hatice97m hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Bende istemiyorum ama eşim maddi konudan dolayı orayı ısrar ediyo🤦🏻♀️
Fatoskty Hatice97m yazdıklarınızı okudum çok geçmiş olsun. Oraya randevum var ondan sonra adım atmam daha
Ofli Hatice97m Hayırlı olsun, bebeğinizi sağlıkla büyütün. Doğum hikayenizden bahseder misiniz? Ben de özele gidiyorum fakat fiyatlar sebebiyle bu hastanede düşünüyordum,niçin tavsiye etmiyorsunuz, neler yaşadınız orda?Rica etsem bilgi verir misiniz