Kubraonurdmr Güzel anneler selamm 🌸 26 . Haftadayiz benim oğluş hiç durmuyor ama 2 gündür elimi karnıma koyunca sanki baloncuk çıkarıyormuş yada kemik kikirtisi gibi biseyler geliyor elime ne yapıyor acaba içerde çok merak ediyorum 😂😂😂
68Tazeanne Kubraonurdmr bende 28. Haftadayım, ayyy geçen hafta yaşadım aynı şeyi sağ tarafıma koydum elimi eli miydi ayağı mı bilmiyorum kıtır kıtır bi şeyler yaptı içim gitti 😂
Pcoslubiranne Kubraonurdmr benim de alt tarafimda ayni sey oluyor.Pitir pitir ustte hissetmiyorum hala.Doktor poposu oldugunu soylemisti ama. Su an neresi bilemiyorum.Pitir pitir vuruyor tuvaletim geliyor resmen.
Hndn44 Kubraonurdmr bende 26+5 haftaligim hep dirseklerini gezdiriyor sanki bazen tekme atıyor yer degisiyor çok farkli
Kubraonurdmr Pcoslubiranne bende hiç bilmiyorum neresi olduğunu genelde sağ tarafta hissediyordum altlarla çok işi olmuyor henüz ☺️
ozgetoozge Pcoslubiranne aynı durum bende de var pit pit vuruyo hemen tuvaletim geliyo😅 artik eli mi ayagi mi kafasi mi bende bilmiyorum😁
68Tazeanne Kubra_miray_szr en son 25. Haftada gitmiştim güncel kilosunu bilmiyorum ama o zaman 890 gr falandı. Sizinkinin kilosu nedir ☺️
Kubra_miray_szr 68Tazeanne bende 26 da gittim 1 kiloydu ondan sonra gitmedim 28+5 haftaligim şimdi 10 gün sonra kontrolüm var inşallah kilosu artmıştır