Newmom16 Öncelikle özür dileyerek yazıyorum hanımlar umarım mideniz bulanmaz bugün öğlen çamaşırımda çok az sarı parlak akıntı vardı ve vajinamı silerken böyle bir parça geldi saydam ama içi sarı bir parça sümüksü yani akıntı gibi yumuşak ve akışkan değildi doktora sordum nişan belirtisi dedi ama nişan mı anlamadım yeterli açıklamayı yapmadı bilen yardımcı olan var mı ?
Fatmaugurdoku Newmom16 evet nişanın gelmiş canım serçe parmak kadardı değil mi kaç haftaliksin en geç 1 haftada yani en geç doğumun olur bol bol yürü sıcak suda zaman geçir
busracnr Newmom16 aynısı benden geldi bi kaç gün önce ilk kez öyle bişey geldi ama doktora ebeye sordum kanlı değilse değildir dediler🤷♀️
RabiaKaratas Newmom16 bikac gune belki saate nişan gelir. O akıntı bikac gün sürmüştü bende nişana az var düğün kapida 🤣❤️
Hlal Newmom16 benim iki kere kanli geldi cati muyanesinden snra serce parmagim kadar,ama bugun yarin dogacak gibi hssediyorm 39+2 kalcama belime agri vuruyo
Newmom16 Fatmaugurdoku Doktor cuma günü 40 haftalık olacağı için cumaya kadar bekleyelim gelmezse alırım dedi eğer nişansa cumaya kadar doğar mı ki
Newmom16 busracnr evet kanlı ve leke şeklinde gelmesi gerekiyor diyorlar ama doktorum önceden sarı kahverengi ve kırmızı olarak gelebilir demişti afedersin sümüksü yapıda olacak dedi
Fatmaugurdoku Newmom16 doğar Allahın izniyle 🥰🥰🤲🤲🤲sen bol bol yürüyüş yap benim nisandan sonra ,2 gün içinde doğumum olmustu
Sema150919 Canım hiç korkma bu nişan değil , kaç haftalıksın bilmiyorum ama kahverengi pembemsi olmadığı sürece sorun yok. Benim kocaman kahverengi sümüksü bi akıntı geldi nişan oydu 34+3 te gelmişti ve 1 hafta hergün geldi. Kaç haftalıksın?
Newmom16 Sema150919 bende gelsin istediğim için sordum problemlik bir durum yok öğrenmeye çalışıyorum
Fatmaugurdoku Newmom16 hafif pembelik var mıydı kan gibi yoksa sadece sümüksü katı şeffaf bı şey miydi böyle serçe parmağı kadar ama kalin