Elvanguzel benimmdunyamm 28+2 geçen hafta gittim şu anda 29+0 doğum pozisyonunda bir sıkıntı yok çok şükür 🤲 İnşallah sizin bebiste döner 🙏🤲🌹
595959 benimmdunyamm ben normal doğum istediğim için gün vermedi. 40. Haftada dönen bile var dedi doktorum ama 38. Haftadan sonra da bekletmenin de çok bi anlamı yok dedi. Hala kafasını aynı yerde hissediyorum. Muhtemelen sezeryan günü belirleyecek pazartesi günü kontrole gittiğimde.
Ysmndnz benimmdunyamm ben 29. Haftadayım bebeğim yan yatıyor 😆 karnım yassı bi şekilde bebegin duruşundan
Mseymam benimmdunyamm bz 36 olduk canm bugün hala makat geliş duruyoruz hafta içi hastaneye gitmiştim göğsümün altında duruyor sanki dedim evet öyle kafasıyla kemiklerim baskı yapıyor ayaklarını tekmelerini aşağıda hissediyorum bu hafta tekrar gitcem
Mseymam benimmdunyamm bakalm nasıl olcak bu benm 2.gebeliğim oğlum 20 küsür lü haftalardan beri baş gelişti.. Kızım inatçı çıktı 😂
Canpolat benimmdunyamm 20.hafta detaylıdan beri dönük bizimki 31 olduk dünde pozisyon almış kaç aydır amuda kalkarak yaşama devam ediyor 😀son anda sancıyla dönen var canım inşallah döner
Inan_busra40 benimmdunyamm 38+5 beni çok sevdiğine eminim ama dönmek istemiyor canı sağ olsun 😁❤️🔥🥹 bazı bebekler iri olduğu için dönemeyebiliyor ya da bazıları son ana kadar dönmeyip doğum anında dönüyor belli olmuyor canım benim bebek kendisi karar veriyor nasıl doğmak istediğine hayırlı doğum olsun hepimize de 🫶🏻
Ecceee benimmdunyamm 32.haftada tam olarak dönmese de döndü 😂 başından beri hep yan duruş yatıyordu, ilk kez bu kontrolde kafası sol kasığıma inmiş, ayakları sağ kaburgamdaydı 😅 böyle böyle dönecek demek ki