Merhaba kızlar 😊Bende yavrusuna kavuşanlar kervanına katıldım artık çok şükür.. Doğum hikayemi bilerek ikinci sezeryandan korkanlar için yazıcam. Çünkü bende doğum öncesi çok stres olmuştum maalesef 🙂ama hiç bir şey korktuğum gibi olmadı. Hatta ilkinden daha kolay toparlandım diyebilirim. 36+6 da geldi Musab’ım😍 36+2de sancım çıkınca ciğer geliştirici iğne vurulmuştum. Ama oğluş 4 gün dayanabildi. 36+6 da pazar günü hafif hafif belime ve kasıklarıma ağrı girince hastaneye gittik. Düzenli olarak sancım çıktı ve doktoruma haber verildi. İlkinden farklı olarak bu doğumumda genel anestezi istedim ve çok da rahattı. Ameliyathane öncesi damar yolum açıldı, sonda takıldı. Daha sonra ameliyathaneye indik. Gerekli işlemler yapıldı ve doktorum geldi🙂tam da babalar gününde kavuştuk ikinci evladımıza, doktorumla bunu konuşup gülüştük, sonrasını hatırlamıyorum bile😬 ben 13.30 da girdim ameliyathaneye. Uyandığımda saat 3dü.Ameliyathanede başımda duran genç çocuk beni uyandırmaya çalışıyordu. Sonra odaya çıktık ve oğlumla kavuştuk. Doğumdan sonra bebeğimin kalp ritmi hızlanmış bunun için 1 buçuk saat filan solunum desteği almış. Odaya buluştuk gibi bi şey oldu yani😁 Sonra hemen emzirdim zaten. Ve bol bol yürüdüm. Ben yürüdükçe gaz da çıktı, kanamam da oldu😬 Öylelikle rahatladım.. Şimdi 12 günlük olduk bile çok şükür 🤲🏻👶🏻 Hepinize Musmutlu kavuşmalar diliyorum.. Merak ettiğiniz bir konu varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 😍👶🏻