HSena38 Detaylı ultrason nasıl oluyor 🙊 Sadece göbekten mi bakılıyor etrafımda kimse yok bilgi verecek 🙈 Yardımcı olur musunuz kızlar 🌸
hunilimom HSena38 evet normal ultrason gibi ama daha detaylı inceleniyor kalp damarları kapakçık el ayak parmağı organları vs herşeyine bakılıyor canım Mak en kısa 20 dk sürüyor
Ozlm0916 HSena38 evet canım karından bakıyolar 🥰 ben 21 haftalıkken girmiştim 45 dakika sürmüştü bebeğe a dan z ye herşeyine bakıyolar 😍
Ozge_5516 HSena38 kac haftaliksinz eger devlette cekinecekseniz erken gidip sira almaniz gereko gec giderseniz devlette sira bulamayabilirsiniz
HSena38 Ozge_5516 18 deyim şuan doktorum bir ay içinde git dedi ama devlette yok burada maalesef özele gitmek zorundayım 🌸
HSena38 Ozlm0916 doktorun ismi nedir acaba ne zaman girdiniz 🙊 Bende kayserideyim arayıştayım bir yandan 😁 Eşim bayan var ise onu tercih edelim diyor 🙊
Ozlm0916 HSena38 doktorum erkek canım suat altmışyedioğlu ama o bakmadı detaylıya radyoloji bölümünden bilal arık bakmıştı gayette memnun kaldık 🥳
Ozge_5516 HSena38 rica edrim bilgisi olamayanlar oluyor bazen gec gidiliyor sonra zorluk cekiyolar ozele gucu yetmeyenler olur ole oyuzden girunce söylüyorum 😊😊🌺🌺
HSena38 Ozge_5516 çok teşekkür ederim 🌸 burda fakülteye yönlendiriyor yada özele ama fakülte de ozelle yarışıyor diyorlar 😊💗