Ogretmen_Anne_ Kafamı çok sert bi şekilde vurdum bide canım çok acıdığı için çok ağladım iyi hissetmiyorum kendimi acaba bebeğim etkilenir mi bundan bu kafamı vurmamdan ötürü şişti başım ama buz koydum biraz indi 😞
aslansmommm Ogretmen_Anne_ bebeğinize bişey olacagını sanmıyorum kafanızı vurunca siz iyiyseniz bişey olmaz herhalde
Mutlubebekannee Ogretmen_Anne_ Canım burdaki insanlar bu durum için ne yapabilirki hemen doktora görün bebeğin sağlıklıdır eminim
haklisinesracim Ogretmen_Anne_ canım bebeginr ne olacak Allah aşkına saçmalama sana bir şey olmuş olabilir kafa bu önemli
btlbsr Ogretmen_Anne_ bebeğiniz suyun içinde korunaklı. Karnınızı değil başınızı vurmuşsunuz. Sanmıyorum bebeğe bişey olacağını. Sadece siz ağladığınız için onu hissetmiştir o yüzden stres yapmayın. Hangi şiddetle çarptığınızı bilmiyorum ama Baş ağrınız mide bulantınız ne bilim farklı durumlar varsa hastaneye gitmenizde fayda var. Muayene ederler en azından. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Ogretmen_Anne_ Nerminterzi hastaneye gidince bisi yapmicaklar ki 🥹 başımın ağrısı için ağrı kesici verirler anca bebeğime bisi olmuşmudur korkuyorum
Ogretmen_Anne_ ipekveatlas bebeğimin hareketlerinde sıkıntı yok ama yinede korkuyorum doktor sadece ağrı kesici veriyor
Ogretmen_Anne_ Mutlubebekannee haklisinesracim Ne bileyim ya korktum işte bebeğime bisi olmuştur diye benden etkileniyor ya 😣😣😣
Gezgin4592 Yok canım ne olacak bebeğe kokrma kız başla bebeğin bağlantısı yok düşünmediğin sürece falan 🤷ama için rahat değilse doktara git tabi çarpmadan falan baş dönmesi oluyorsa