Ark https://imgyukle.com/i/VsWApp bunu kullanicam ama ne kadar kullanicam birde yumuşatıcı kullanmak istemiyorum sadece bununla yıkasam olur mu sizler ne yaptiniz
hemsirebianne0901 Ark yenidogana yumuşatıcı onermiyorlar zaten ölçekleri oluyor genelde paketlerin içerisinde ilk kiyafet yikamasiysa yarim ölcek yeterli geliyor leke falan olmadığı için
Ask_hosmus Ark ben her iki göze de 1 er kahve fincanı atıyordum, hassas cild olduğunu öğrendiğimden beri bunu kullanmayı bıraktım
[silindi] Ark ben hiç memnun kalmadım leke çıkarmada 0 yani bidaha almam elimdekinin bitmesini bile beklemem yani belki
Ask_hosmus Ark hassas cildi yoksa eğer kullan benim oğlanın cildi aşırı hassas olduğu için doktor kullanma dedi
Cansu8835 Ben dalının sıvı çamaşır deterjanini aldım onunla yıkadım bu granuller. Zor eridigi için makinayı bozabilir
Ask_hosmus Ark çift durulama yap istersen, ama leke çıkarmıyor, bebeklerin genelde kakası sırtına çıkıyor, lekesi hiç çıkmıyor yaa
cahillesohbetikestim Ark yok canım kokusu çok kötü değil 🤣sadece diğer deterjanlar kadar kalıcı bir parfümü yok o kadar durunun kokusu biraz daha var buna göre
cahillesohbetikestim Ark canım içinde ölçeği yok bunun ben başka bir markanın ölçeğini kullanıyorum ama üç yemek kaşığı o ölçekle uyumlu öyle kullanabilirsin sende 🥰
cahillesohbetikestim Ark ilk duru kullandım şuan dalin kullanıyorum bitmek üzere baby me nin granülünü denicem bakalım nasıl merak ediyorum onu da
cileklicookie Ark canim ben ilk kizimda dalin ve unibaby almistim tamam lekeli degiller zaten diyosun ama kakali kıyafetlerin hic birini cikartmadi kusmuk lekeleri sari sari kaliyor onlari cikartmiyoe green clean lekw cikarici kullanip yikadim gene cikarmadi duru granul alayim dedim ise yaramadi hepsine bosa para vermisim dedim resmen. O yuzden bu kizimda deterjan almicam elimdeki deterjani kullanip extra durulama yapip kullanirim diyorum cunku leke buyuk sorun yani Zaten serviste granul deterjan kullanma sürekli dedi onu hic onermiyorlar
Ark cileklicookie benim makinamida kurdun mu bir daha acamiyorsun durulama ayarı olmuyor şöyle olabilir normal deterjanla yıkanıp ikinci yıkama granur ile yapılabilir oda bir dünya elektrik nasıl çözüm bulucam bilemedim
cileklicookie Ark evet dedigin gibi gereksiz elektrik olayi oda bilemedim ama dedigim gibi bebek deterjanlarinin adi var sadexe hic biri leke cikarmiyor