Gulsah1493_ Selam kızlar alttan muayene olup doğum başlamayan var mı doğumu tetiklediğini söyleyenler oldu bugün de nst de ağrım çıktığından açıklığa bakmak için alttan bakıldı daha 36. Haftadayım açıklık yok dendi ama ben tetikler mi acaba diye bi tedirgin oldum
Zeyneponur Gulsah1493_ hayır canım bende 2 hafta once alttan muayene oldum sanci vardi aciklik yoktu 36 haftalik olduk şimdi hicbirsey olmaz Allahın izniyle
busracnr Gulsah1493_ ben 32 haftadan beri her gittiğimde alttan muayene ediyorlar şuan 37+0 hiç bir sorun olmadı
Emine_eymen Gulsah1493_ normal acıklık varmı diye bakılan muayenede bişey olmuyo ben 33 haftalıkken sancı yüzünden hastanede yattım kaç kez muayne ettiler hatırlamıyorum bile ama çatı muayenesinin dogumu tetiklediğini biliyorum
Rapunzel21 Ben de 37+6 da altdan muaine oldum,bugün leke gibi bişey geldi, birazda ağrım oldu, bilemedim ki doğum yaklaşıyor mu?ilk hamilelik de ondan)
Sedose Sedavarol bildiğim kadarıyla 37 den itibaren. Ama tabi doktorlar belirliyor ne zaman bakilacagini