Lina-11 Kızlar Bat 26 hazirandi iki gün geçince adetten kan testi verdim yani 27 haziranda pazartesi günü ve 380 çıktı değer bugün 1 temmuzda yani beş gün geçti 2458 çıktı değer sizce artış miktarı normal mi
Melokrks Lina-11 2 günde 2 ye katlanırsa değer normal yani sağlıklı gebelik olarak kabul ediliyor diye biliyorum yani artışın gayet iyi bence
Rabiakltk5 Lina-11 benim de bat 27 haziran 24 ünde 17.40 ile öğrendim 28 inde 180 1 temmuzda 765 Artışların gayet iyi bence keseyi gördü mü doktor
Lina-11 Rabiakltk5 seninki de normal herhalde canım hayır ben doktora daha gitmedim keseyi o yüzden göremedik sen gittin mi doktora keseyi gördünüz mü
Melokrks Lina-11 Benm 10 şubatta 571 15 şubatta 9006 çıkmıştı hatta doktor ikiz sanmıştı ama tekil gebelik yani 2 katı olduktan sonra sorun olmaz merak etme keseyi gördü mü doktor
Rabiakltk5 Lina-11 yok canım göremedi doktor daha erken dedi 2500 olunca görürüz ancak dedi sen gitsen büyük ihtimal görünür bence git ihmal etme
Lina-11 Melokrks anladım canım seninde hayırlı olsun bebişin evet iki katınin üstüne çıkması lazımmış benimki biraz sanki bana fazla gibi geldi de ondan sorayım dedim Henüz doktora gitmedim kese için
Lina-11 Rabiakltk5 olabilir canım haftaya gideceğim kısmetse şuan beşinci hafta filan oluyor herhalde haftaya altı olur ultrasona göre değişmezse
Melokrks Lina-11 Sağol canm benm 5 günde kaç katına çıkmış düşün bir sorun olmadı sadece doktor ikiz olabilir dedi hızlı katlandı diye Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz sağ Salim kucağına alırsın inşallah 🙏🏻😍