pusatmom35 2 ay oldu doğum yapalı gebelikte başladı çatlaklar. 16 kilo aldım toplamda karnımda hiç çatlak olmadi ama bacak popo hatta diz arkasında bile iki bacaktada var. Bu çatlaklar geçer mi öneriniz var mı?
Cnslrsln pusatmom35 hamileliğin boyunca hiç çatlak kremi ya da yağı kullanmadın mı? Benim bildiğim kadarıyla çatlakların hala kırmızıysa geçirebilirsin ama beyazlamaya başladıysa biraz zor oluyormuş. Hülya Kayhanın çok güzel yağları var üstelik organik biraz boyu küçük ücreti fazla ama aşırı iyi geliyor. Araştırıp deneyebilirsin 🌸
Zynpcbi pusatmom35 yağ kullandığım halde göbeğim o kadar çatladıki bacaklarımı artık görmüyorum ve 11 kilo tek aldım :(
zehraduman pusatmom35 hâlâ kırmızıysa kantaron yağı iyi geliyor diye duydum bir kaç doğum yapmış tanıdığımdan ben erken haftalardan itibaren kullanmaya başladım ama doğumdan sonra görücez bakalım büyük çatlakları komple geçirmese bile görünümün azalmasını sağlıyormuş
pusatmom35 Cnslrsln hindistan cevizi kullandım ve çok erken haftalarda başladı benim çatlaklarım. Hala kırmızı şuanda dediğinizi araştırayım ☺️
pusatmom35 Zynpcbi ya genle çok alakasi var aslında çatlayacak vücut gerçekten çatlıyor ama bir çözümü olmalı😑
pusatmom35 zehraduman kullanmaya devam et bence elinden geldiği kadar ben çok önemsemedim aklima geldikce hindistan cevizi yağı sürdüm kantoron yağı var ev yapımı belki etkisi olur deniyim
Nehir__ce pusatmom35 Bazı bünyeler ne yaparsan yap oluyormuş bende sabahları bebek yağı sürüyorum akşamları yatarkende liarec diye bir jel var onu sürüyorum birde bol bol su içmek gerekiyormuş olmaması için ama olursada çözümü yok diye biliyorum kalıyormuş maalesef
pusatmom35 Nehir__ce bencede çatlaklar genetik ne yaparsan yap oluyor doğru diyorsun. Ben yinede kantoron yağı vs kullaniyim belki bi işe yarar az da olsa çünkü çok kötü gözüküyor
Seymaaa10 pusatmom35 benim catlamayan yerim yok herkes gecmiyor oyle kaliyor diyor bebeklerimizin hatirasi olarak tasiyicaz heralde 😅
pusatmom35 Seymaaa10 Benim oğlan bana çok güzel hatıralar bıraktı o zaman😆 pek çözümü yok heralde ama ben yinede kantoron yağı vs biseyler kullaniyim bari😅