Nskyhn EmineDefneGokce kız benim ev 3+1 bı de çok büyük bütün kış bin liradan aşağı doğalgaz ödemedim komşular çocuk mu var diyordu 😂 onlara 600 falan geliyordu nasıl oluyordu bu iş anlamıyorum ama bu sene ben iki bin en az gözden çıktım 😂
EmineDefneGokce Nskyhn vallahi kutu gibi evim var 3 Petek var toplam 800 den aşağı görmedik ev ısınmıyor ki napim köklüyoz
EmineDefneGokce Deletedmom83940 ilk zam* 2,3,4,5. Zamlar yolda. Hadi sigaraya neden diyoruz diyolar ki Türkiye sigarayı bıraksın diye. Eee diğerleri? Yeme içmeyide keselim mi 🥲
EmineDefneGokce Gzmklncc işte devlet iş vereni de güya rahatlatıyor. Dediğin gibi iş verene de üzülüyorum . Mecbur onlarda kendi ürünlerine zam yapıyolar olan yine halka oluyor
EmineDefneGokce Ask_hosmus kesinlikle lüx. Bu sene borçla (kredi kartıyla) tatile gittik. Millet bu ne lüx bu sıkışıklıkta diyor. Bilmiyorlar ki kaç taksite böldük. Cafeye gidip çay pasta yemek içmek bile lüx
Ask_hosmus EmineDefneGokce hemde ne lüks, her türlü para gidiyor en azından parayı kayif aldığın bişeye harcamak daha mantıklı
EmineDefneGokce Annecikk34 ev için çıkarttıkları krediye ne diyorsun 1 milyon kredi . Valla dalga geçiyoalr .
Allahkahretmesin1 EmineDefneGokce Bir ülkenin asgari ücreti ne kadar yüksekse alım gücü o kadar düşüyor daha da bir şey demiyorum