Anneelif Mrb anneler.21 haftalık hamileyim. vajinamda bıçak saplanmış gibi ağrılar oluyo çok korkuyorum sebebi ne olabilir😔😔😔
Asyaalpkerem Anneelif benimde var ağrılarım özellikle çatım ağrıyo sanki otururken kalktığım zaman ilk adımımı zor atıyorum sizinde öylemi 20+4 üz bizde
Maviii Anneelif ah ben neler çekiyorum 🤦♀️ seni üzmek istemem ama ağrılar ilerleyen zamanlarda artacak. kimi insanda son haftalarında oluyormuş bende senin gibi 24. haftalarda başladı. evet normalmiş ama acısı ağrısı çok fazla.. rabbim yardımcımız olsun 🌸
Anneelif Babyravza bebek altta yer edinmiş canm o yüzden korkuyorum 😔 her ağrıda açılma mı oluyor acaba diye
Mihraa Ay canım bende Aynıyım ya 20+4 haftalık bizde bide canım hareketleri bir kaç gündür çok aşırı az hatta hiç Yok çok korkuyorum seninde öylemi normalmi acaba doktora gitmedim cumartesi randevum var zaten detaylı ultrason için ozmn sorucam doktora inşallh bişey olmamıştır yavruma valla aklıma he turlu şey geliyor ilk bebeğimide kaybettiğim için sürekli içimde korkular var bunada bişey olucak diye
Anneelif Mihraa canm bende ilk bebeğimi kaybettim o yüzden herşeyden korkuyorum. Bende gün içerisinde bikaç defa hissediyorum çok değil ama doktorum o hareket ediyo sen hissedemiyorsun korkma dedi.
Annesininumudu Mihraa canım bende 22+3 oldum hâlâ çok az hissediyorum hareketlerini üç doktora sordum normal dedi hareketlenmesini bekliyorum
Anneelif Asyaalpkerem otururken ve yatarken çok hissediyorum belimde aşırı ağrıda oluyor. Ayaktayken çok değil.