Aselsevde Evet kızlar temziliginizi nasıl neyle yaptınız kaç gün sonra yaptınız agriniz ne zman geçmeye başladı ve korseyi ne zman taktınız
mrs_elisah Aselsevde her tuvalete gittiğimde taharet aldım. Her gidişimde yaklaşık 30 dkda bir ara bezimi( havlu kağıt koyuyordum 2 3 kat) değiştirdim. Kirlendiköe dependi değiştim. Ekstra birşey yapmadım.
mrs_elisah Aselsevde korse takmamıştım çok pişman oldum. Göbek kaldı. 2 doğumda takacağım inşallah. Doktorum ameliyat sonrası olan korselerden al dedi cırt cırtlı olanlar varya. Owlinin doğum sonrası korsesini alacağım.
Aselsevde mrs_elisah bnm şuan 15 gün oldu bnde korse takmaya korkuyrm Dr da 40 indan sonra tak dedi şuan kullanmak istiyorum aslında ama tam ağrım geçmedi
mrs_elisah Aselsevde taharet alarak yaptım. Bir ürün kullanmaya gerek yok herhalde. Doktorum şu ürünle temizle demedi.
Aselsevde mrs_elisah nasıl yani anlamadım tahareti zaten alıyoruz ben kılları nasıl temizlediğinizi sordum kesi tam genitalin üstünde olduğu için kıllar da doğal olarak kesinin üzerinde o yüzden kılları nasıl temziliyosunuz ağda mi jilet mi onu merak ediyorum
mrs_elisah Aselsevde yani bacım sende genital temizliği nasıl yapıyorsunuz diye sormuşsun 😁 en başından epilasyon işinizi nasıl yapıyorsunuz diye sorsan neyse 😁 ben lazer yaptırmıştım benim üst kısımda hiç yok. Bilemiyorum