Inan_busra40 Deniz_20 😂😂😂ahahaha muhtemel sonumuz bizimde böyle gibi görünüyor 😂😂 eşler gerçekten çok evhamlı ve bir o kadar da komik ama kendilerini bozuntuya vermemek için herşeyi yapıyorlar😂
Deniz_20 Inan_busra40 ne olursa da olsun eşlerin doğuma girmesi taraftarıyım iki kişinin ortak bebeği cefa çekiliyorsa iki tarafta çekmeli doğumda bana eşim büyük destekçim olmuştu🍀
minik_koala_ve_annesi Inan_busra40 esimi yanimda istiyorum aslinda bebegimizin o ilk anina taniklik etsin diye suan bile bir yerim agrisa benden once aglayan birisi bayilir herhalde o yuzden istemiyorum🤣
Inan_busra40 minik_koala_ve_annesi bunu ancak deneme yanılma yoluyla öğrenebiliriz o yüzden gelsin bence 😂
Inan_busra40 ipekveatlas 🥹🥹🥹ne kadar güzel 🥹daim olsun güzel mutluluğunuz 🥹🥹🫶🏻❣️🥰 yine soğukkanlı olmuş eşiniz benimki direk giderdi😁😹
Inan_busra40 DefneErva ah evet maalesef devlet hastanesinde bu konularda yardımcı olmuyorlar, ama üzülmeyin dışarıdan da büyük bir güç verecektir size 🫶🏻❣️❤️🔥
Livan Inan_busra40 son dakika bi problem çıkmazsa girecek normal doğuma kendisi çok istedi bende istedim girmesini ondan daha çok güç destek alacağımı düşünüyorum 🤷♀️🐣
Inan_busra40 Livan ay evet normal doğumda sancı süreci insan daha çok yanında olsun ister inşallah sağ Salim alırsınız kucağınıza 🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️🔥❣️🌺
Inan_busra40 Bayancorek benim eşim de öyle tüm soğukkanlılığını kaybeder birşey olunca 🥹 ama yine de yanımda olmasını çok istiyorum çünkü ben ondan daha çok korkuyorum birde doğum olunca artık nasıl olursa 😹😹
Inan_busra40 Deniz_20 kesinlikle katılıyorum çünkü zaten doğum anında anneye çok büyük bir iş düşüyor eşlerin de bu zamanda destek olması çok önemli ❣️❣️❣️
minik_koala_ve_annesi Inan_busra40 esimle bu konuyu konustum canim da ben dayanamam seni oyle gormeye ben dua ederim kapida beklerim diyor
Inan_busra40 Deletedmom727272 ahahahaha bende muhtemelen elimin tepkilerine bakmaktan doğum korkusu yaşamam bile 😂😂 ne yapın edin o izni alın daha sonra gülecek çok anısı olur😁🫶🏻
annesinin_beybisi Inan_busra40 devlette dogurucam içeri almazlar zaten ama eşim olursa daha çok stres yaparim zira kendisi cok stresli sinirli bir insandır beni rahatlatacagina aksine daha cok gerer hatta doktorla kavga bile edebilir aman kalsın ben doğurup gelirim😄
Inan_busra40 annesinin_beybisi bence o anı yaşarken önünde siniri stresi kalmaz ama yine de siz öyle diyorsanız kapının önünde beklemesi daha iyi tabi☺️🌺
Ezoo35 Yaa arkadaşlar bende özelde dogurucam ama doktoruma eşim girsin doğumuma dedim oda yasak pandemi yüzünden falan dedi çok saçma bende bi o kadar eşim yanımda olsun bana güç versin istiyorum🥴🌺
Inan_busra40 Ezoo35 Allah Allah çok enteresan çünkü özelde hiç almazlarsa göbek başını babaya kestirmek için alıyorlar yine alıyorlar hastane ile bir görüşebilirsiniz ya da sizde göbek bağı için rica edebilirsiniz doktorunuzdan❣️🫶🏻
MeralMine Inan_busra40 benimki normal dığumdu soktum onu.Girsin be zorluklarla doğurduğumu görsün diye . Hoş çıkınca bana annem bizi işte böyle zor doğurdu dedi
Inan_busra40 MeralMine ya çok afedersiniz çok özür dilerim ama böyle adamlara çocuk yapıp vermeyeceksin, şakası bile berbat, inşallah en kısa zamanda kıymetiniz anlar🙏🏻🙏🏻🌺
Deletedmom727272 Inan_busra40 gkgkgkjg kesin ya, valla doktorum kafa kadın artık ağzından girip burnundan çıkarım😎😂 Bir kadın bir erkek dizisinin doğum sahnesi gibi oluruz herhalde🤭