Rkybzlk Birminikcivciv Birminikcivciv 26. Haftamda aktarmalı uçtum bi sıkıntı yaşamadım. Yalnız doktorunuzdan her ihtimale karşı rapor alın seyehat edebileceğinize dair benden istenmişti.
Rkybzlk Birminikcivciv benim belli oluyordu sizi bilemem? Yardımcı olmaya çalışıyorum ama gerek yokmuş sanırım.
btlbsr Birminikcivciv bilmiyor. Göbeğinizi fark ederlerse anca öyle. Ama gene de doktor raporu olsa sizin için daha iyi. Ben 31 de uçtum raporum vardı ama sormadılar. Bende hamileyim demeye utandım rapor elimde kaldı😂
Birminikcivciv Rkybzlk Hayır yemin ediyorum bilmiyorum. Nerden biliyorlar hani belirtmek mi gerekiyor. Ben bilmediğimden soruyorum. Lütfen beni yanlış anlama
xxx78 Dun uctum 29 haftalik hamileyim ama gobegim cok kucuk oldugu icin sormadilar bile 😁 yalniz havadayken velet cok hareket etti basinc kaynakli olabilirmi bilmiyorim
Hazally Canım benimde başta öyle endişelerim vardı kafana takmamak önemli hamilelik boyunca kıbrıs izmir, kıbrıs istanbul, istanbul dubai uçuşu yaptım. Hiçbir şey olmuyor önemli olan yorma kendini dinlen sürekli bir de hijyene önem ver o kadar keyfini çıkar
Hazally Rapor olayı bütün havalimanları 25. Haftadan sonra rapor istiyor göbek belli değilse sormuyorlar bile doktoruna söylersen hemen verir sıkıntı yapma
btlbsr Birminikcivciv 31.haftada aktarmalı uçtum. Raporum vardı ama sormadılar normal bindim indim iki uçuştada.