Mervedez159 Artık kafayı yemek uzereyım 26+5 im allahım uyuyamıyorum ya sabah ezanına kadar dolan dolan yatagın için de hasta oluyorum tansıyonum dusuyo uyuyamıyorum nabıcam ben ya normalmı bukadarı arkadaslar 1 haftadır boyle
Rabia-66 Mervedez159 Normal değil sen kafana biranda herşeyi takıyorsun korku panik ve endişe dolusun ondan oluyor en iyisi doktora git bi anlat derdini :/
_Arslan_ Mervedez159 valla yaklaşık o haftalardan beri uyuyamiorm işin komiği alistimda galiba ama ben yoğurt yiyiorm çok uyuyamazsam o biraz daldirio
Utkulu1 Mervedez159 oğlumda asla böyle bir sorun yaşamadım. Başından sonuna kadar. Ama nedense şimdiki gebeligimde gece geç saate kadar oturup sabah 5de uykumu almış uyanıyorum. Hayatımda ilk kez böyle birsey yaşıyorum bende şaşkınım. Normal de uykuyu aşırı severim mecbur kalmadıkça uyanmayan biriydim🤦♀️
Rabia-66 Mervedez159 Kadın doktoruna görün sonra ona derdini anlat o seni psikoloğa yönlendirir belki hamileliğini kabullenmek istemiyorsundur Allah korusun depresyon fln olur görün bence ☺️ gerisini Allaha bırak içini ferah tut dua oku inşirah
Mervedez159 Rabia-66 dualarımı hep okuyorum hamılelıkle ılgılı bı sıkıntım yok cok sukur sadece işte bır baftadır gece uyuyamıyorum
Lahinnn Mervedez159 şekerini kontrol ettir tansıyon ne durumda bir de dua dinle sesli sekılde evde tek kalma aılenle vakıt geçir ben 1 bucuk aydır hep 3-4 defa uyanıyorum bazen hıc uyuyamıurıum dua ıyı gelıyor
Vera09 Mervedez159 ben normalde cok tuketirdim hic de etkilemezdi beni gece yarisi bile icsem. Hamilelikten sonra biraz ara verdim smdi bi kahve icsem gece uyuyamiyorum. Ondan sordum ama siz hep iciyomussunuz