Mrvekra Merhaba bayanlar az önce duş aldım duştan sonra afedersiniz iç çamaşırımı giyeceğim sıra bir ıslaklık sümüksü açık sarı akinti geldi daha sonra beyaz duru yoğun akinti 36 haftalık hamileyim sizce Normal mi yoksa nişanmi 🤕☺
Deletedmom_110 Mrvekra normal gebelik akıntısı gelmiş nişan lekeli geliyor pembemsi veya kahverengi olarak geliyor canım
Rabia-66 Mrvekra Nisan kahve veya çok açık pembe oluyor canım bence normal bu akıntı hamileliğin son aylarındaysan normal
busracnr Mrvekra benden bi kaç gün önce aynı şekilde bi parça bişey geldi doktor normal dedi kanlı olmadığı sürece
Mrvekra Deletedmom_110 ilk gebeliğin olduğu için pek bilemiyorum normalde akintim oluyor ama bu biraz yoğun olunca düşünürdü teşekkür edrim 🤗
myangelson Mrvekra benim nişanım sarımsı sümüksü gelmişti herkeste kanlı olarak gelmiyormus ama illa nişan gelmiş diyemem de
Mrvekra myangelson bende Az önce Bir yorumda tekrar gördüm aynı sizin dediginiz gibi olmuş bilemiyorum hayırlısı olsun 🤗
myangelson Mrvekra tabi benimki 19. Haftamda geldi o farkeder mi bilemiyorum ama kendi doktorima dedim nişanım geldi sanırım diye muayene edince rahimdeki mukus tıkacı gelmiş doğru tahmin etmişsin dedi