Merhabalar çok uzun ve zorlu bir süreç oldu benim için hamilelik. Kusma erken doğum gebelik zehirlenmesi bitmeyen enfeksiyonlar be en önemlisi yanımda birinin vefat etmesi. Çok korkuyordum doğumdan. Gebelik zehirlenmesi olduğu için normal doğum yapamıyordum. 36 haftada tansiyonum iyice yükselmeye başlamıştı artık doktorum beklemiyordu. 37+3 de beni doğuma almaya karar verdi. O gece inanılmaz duygular içindeyim sanki benim son gecem gibi. Eşime Notlar yazdım telefonuma sakladım bana bir şey olursa sakın evlenme diye 😀 sabah ise uyandım eşime sarılıp o kadar ağladım ki nedeni ise yok 🤭 Hastane 1 saat uzaklıkta hiçkimseden çıt çıkmıyor sabahın 7 si radyoda ise Müslüm Gürses çalıyor ben daha çok griplere girdim. Covid testim yapıldı odaya alındım üzerim giyindi ve o an bana öyle bir sakinlik geldi ki sadece gülüyorum. Görümcelerim odayı süslüyor eşim gözlerimin içine bakıyor ve annem ağlıyor 😀 saat 10.30 gibi makyaj yapıcam diyip kalktım 10.40 da beni almaya geldiler etrafındakilerin gözünde ki telaşa görüyorum ama ben hala çok mutluyum 😀 ameliyathaneye girdiğimde ise o sakinliğim bi an korkuya döndü 15 kişilik bir ordu beni belliyordu 😀 o an sadece kaçmak istedim ama o kadar güzel konuştular ki benimle dövmelerim vardı hatta şey dedim bu kadar marjinal bir insandan ne ara anne olmaya geldim anlamadım 🤭 belden iğnemi oldum. Hiçbir şey hissetmiyorum sadece yana çevirmelerini hissettim o an tansiyonum 17 üzerine çıktı hemen bir şey yapıp düşürdüler. Başımdaki hemşire Doğu doğdu irem gözün Aydın dediler 🤭 o 2 saniye de ses gelmesini beklemek anlatamam ve o ağlama sesi. Hemen vermediler kucağıma bekledim biraz. Ben hemşire ile konuşurken yanağımda bi sıcaklık hissettim kafamı çevirdim ve oğlum ile göz gözeyim tarifi olmayan bir duygu. 37 +3 3850 51 cm doğum yaptım.
Uyuşukluğum geçince ilk yürüyüşte o kadar kolay geçti ki bu mu dedim 🤭 ama beni 2. Yürüyüş öok zorladı o esnada oğluşu emzirdiğim için iğneyi geç yaptılar biraz ağrılı oldu 2. İğneden sonra bugune kadar hiç ağrı çekmedim. Ertesi günler destekli kalktım yattım banyoyu bir kaç gün görümcem ile yaptım 1. Haftada ise dimdik her şeyi tek yapıyordum. Korkulacak hiçbir şey olmadığını yaşadım ve gördüm. Umarım benim gibi bebeğinize kavuşur doğumunuzu ve sonrasını çok güzel geçirirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun 💙🤭