Ediz2020 Kızlar çantamız hazır ,çikolatalarımız şerbetimiz hazır pazartesi gidiyoruz inşallah 🧿 hediyelik yaptırmak istiyorum ne önerirsiniz uygun
3babymom Ediz2020 kendiniz yapabilmeniz gerçekten uyguna geliyor ben de kendim yaptım taş tozu alıp kalıplara döktüm akrilik boya ile boyadım vernik işleminden sonra tül ve kurdela ile paketleyip kaldiricam internette 100 tane hediyelik 1000 TL yi buluyodu ama benim yaptığımın maliyeti 200 TL falan tuttu hem de kendim uğraş oldu seviyorm böyle seyleri siz de başka bişey bulup kendiniz yapabilirsiniz
Elisam123 Ediz2020 benim kaktüs ve skulentlerim çok yavruladı onları saksıladım minik minik bir de paket yapacam kürdana da hoşgeldin bebek yazıp yapıstırırsam tamamdır
zeynepdurunun_annesi Ediz2020 ben makrome ipten anahtarlık yaptım çooook uyguna geldi 30 adet anahtarlık yaptım kalan iple de kapı süsümü süsledim zor bir şey değil bence kendiniz yapın 🌸
Ediz2020 3babymom evet güzel fikir ilk hamileliğimde kendim yapmıştım şimdi biri ayağımda biri karnımda olunca yapamadım bişey 🤦♀️
Krizantemm 3babymom Fotoğraf atabilir misin acaba canım? Bir de nereden aldın malzemeleri fikir olsun
3babymom Ediz2020 ayy işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun benim de 3. Hamileliğim 🌸 bir arkadaş küçük saksıda sukulent dagitmisti gelenlere öyle bişe de yaoabirlsinz çevreniz ne kadar bilmiyorm ama marketten veya cicekciden alıp evde tül ve kurdeleye sarıp iki günde bitirrisinz
3babymom Krizantemm https://imgyukle.com/i/VsqSjj https://imgyukle.com/i/VsquWo Birisi mumluk digeri lokumluk Ben siyah sarı yaptım bu sene moda diye hem de süs esyssi olarak kullanılabilir daha ağır durur lavabo önünde veya TV unitesinde kibar bişe olur diye düşündüm magneti 7 sene önce oğlumda yaptırmıştım şuan benim düşüncem magnet falan kalmadı kimisi dolabina yapistirmiyo atiyo ortaya falan sanki boşuna gitmiş oluyo bana basit geliyo artık en azından ağır kibar süs eşyası daha iyi durur diye dusndum ben bu yaprak mumluklarin içine mum yerleştirip sarıcam lokumluklar da aynı sekilde bademli seker çikolata lokum gibi bişeye ksrar verip paketliycem🌸 malzemesi taş tozu alıyorsunuz silikon kalıplar var ben bu ikisini yaptım ama siz başka bişe isterseniz de yapabilrisniz harç hazirlayp kalıba dokuyosunuz subazli akrilik boya ile boyuyosunuz vernik yaparsanız daha parlak görüntü elde edersiniz bu kadar 🌸
Krizantemm 3babymom Çok hoş görünüyorlar bayıldımm 😍😍😍 el işime pek güvenmiyorum ama aklımın bi köşesinde bulundurucam bunu. Emeğine sağlık ✨
3babymom Krizantemm teşekkür ederm 🌸 aslında el işini yapamayan da yapabilir çok zor değil aksine eğlenceli yapılışı zevkli 🌸