Tgbpoyraz Deletedmom_110 inşallah iyi geçer doğumun memnun kalırsın iki doğum yaptım orda doktordan yana hiç sıkıntı yok kesinlikle doğum için hiç güzel bi hastane değil ebelerden yana
_Lavinya Deletedmom_110 Perine masajını biliyorum. Bir iki günden başlayacağım ben de ama bekletme kısmını anlamadım 😊 Bu arada haftamız günümüz aynı. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌸
Deletedmom_110 Zynpcbi Böyle yürürken veya otururken rahimde batma oluyor sanki bıçak saplanır gibi bişey hafif ağrıyo 😊
Zynpcbi Deletedmom_110 benim hiç bi sancım kalmadı ya olanda gitti en son rahim yumuşamış demişti bana da inşallah bizimde gelir bayrama hayırlısıyla 🥲
Deletedmom_110 Aybukeninannesi01 Benim doktorum da bir haftaya gelir dedi 😅😅ay inşallah da öyle olur bayramda kollarımda olur❤️
Deletedmom_110 haklisinesracim Evet orası öyle aslında şu an açılmam olması için egzersiz yürüyüş hurma vs deniycem inşallah ise yarar 😍
Deletedmom_110 zeynepdurunun_annesi aynen canım zaten çatı muayenesi birde doğumu tetikliyor ya hayırlısı olsun ❤️
Mrvg hilalhanim suni sancı nasl acaba . Dün bende kontrole gittim 38+1 deydim dün doktor bayeamdan önce dogurtalim seni suni sancı veririz deneriz çatı muayenesi yapacam salı günü gel dedi korkuyorum
hilalhanim Mrvg biraz dayanılmayacak kadar Ağrı oluyo ama bebeği kucağına aldığında hiç birinin önemi kalmayacak ❤️ ben çok bağırdım siz bağırmayın ıkının dinleyin onları
Mavidunyamm Deletedmom_110 inşallah coook güzel bir doğum hikayesi yazmak nasip olur sana , bana, burdaki herkese 😍
Deletedmom_110 Zynpcbi kaçıncı haftadasın canım 🥰bende 34. Haftamda rahimde yumuşama var demişti 37 olduk daha açılma olmamış inşallah olur yakın zamanda ❤️
Sehrihuzun Deletedmom_110 bebek kanala girdiginden berli yine hareketlerini hissediyomusunuz hissediyosaniz nerede oluyo tam olarak yada hıçkırığını ♥️
Deletedmom_110 Sehrihuzun Evet hareketleri hâlâ aynı hissediyorum ve daha şiddetli oluyor hıçkırıklarini kasıklarımda hissediyorum 🥰
Birkuzucukbeklerken Deletedmom_110 38+0 da cati muayenesi oldum doktorum acilmayi birak rahim agzinda yumusama bile yok bekleyeceğiz dedi 38+6 sabah 5 de dogum yaptim 😅😅😅
Deletedmom_110 Birkuzucukbeklerken Aa o nasıl oldu🤣🤣ben 34. Haftada rahimde yumuşama vardı ama daha açılma olmamış o da ilginç 😅😅
Aybukeninannesi01 Habibe_ işte açılma olması gerekiyor artık 😂bana çömelmek yürüyüş fln önermişti erken diye yapmıyordum şimdi yavaştan yapmaya başlayacam