busracnr Deletedmom_110 benimde bugün tam 37+0 Bi an önce doğsun istiyorum ama açılma yok hiç olmayacak gibi hissediyorum 🙈😊
Deletedmom_110 busracnr Suni ile açılma olur canım ya tabi olacağının garantisi yok ta şansını denersin bolbol yürüyüş yap merdiven in çık açılma için bire bir😊
Deletedmom_110 ikizlerinannesi97 Canım yanlış bilgi vermek istemiyorum bunlar olduğunda mi kanala girmiş oluyor bilmiyorum benim çok sancım vardı zaten doktor da öyle söyledi sen kaçıncı haftadasın canım
amined Deletedmom_110 bende 37+0 dayim 5 kez sanci geldi en fazla 2 dk surdu .. kanala iyice yerlesmis kafasiyla ittiriyor dedi dr um.. bugun dogarsa da inan yarin dogarsa da inan dedi.. 1 hafta iicnde bisey olmazsa haftaya kontrole gel dedi beklyrz 💕
ikizlerinannesi97 Deletedmom_110 36+6 haftadayım canm pazartesi iri bi bebek heran dogum olabilir başı aşada demişti 2 gündür böyle belirtiler var bendede bakalım sag saglim alalım inşAllah kucagımıza 🥰
amined Deletedmom_110 hurma yemeye basladim merdiven inip cikmaya bugun baslcm zeytinyağlı pamuk malum bolgeye yerlestirip uyucm sabah alip duşa gircem meryem ana otu hazir daha ne yapalm
Deletedmom_110 amined benim sancılarım çok sık ve şiddetli hiç durmuyor kasılmalar da çok var benimki de bir haftaya kadar gelir dedi pazartesi Tekrar gel dedi açılma varsa doğuma alırım dedi😍❤️ hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin🥰
Deletedmom_110 amined yapabileceğin herşeyi yapmışsın valla ben sadece yürüyüş yapıyorum 😅😅hurmaya bende başlıycam bugün hayırlısı olsun inşallah 💗 Canim birde korunmasız ilişki çok fayda ediyor açılmaya çok yardımcı oluyor aklında bulunsun
Deletedmom_110 Askiletotomsu İlk başta evet hafif bir acı oldu ama öyle dayanılmayacak bişey değil kesinlikle zaten Max 5 sn falan sürdü ama şöyle bişey var sancılarım daha çok arttı muayeneden sonra doktorum nişan veya leke gelebilir korkma endişe etme dedi
Mavidunyamm Deletedmom_110 ay heyecanlandim ya 😍 buraya ilk katildigimda sen 13-14 haftaliktin 😍 ne ara doğum günü geldi ya🥰 şimdi de ben 27 yim sen doğuma gidicen çok heyecanlı 😁
Deletedmom_110 Mavidunyamm Demi ya zaman ne kadar çabuk geçiyor 🥰 burdaki insanları ailem gibi görüyorum herşeyimi paylaşıyorum tanıyan soran çok kişi var sağolsunlar❤️Bir iki haftaya doğum hikayemi yazcam inşallah 😍😍sıra sende ondan sonra💗
Habibe_ Deletedmom_110 bende 33 haftamda ağrım vardı gittim kanala yerleşmiş dedi doktorum,şuan 35+1 im ağrılarım çok fazla artmaya başladı ama gelen giden yok 🤣
Deletedmom_110 Habibe_ Ayy seninki baya kalmış ya benimki hazır ol gelir dedi çok heyecan var birde sancılarım daha çok arttı muayeneden sonra ya