annesinin_beybisi Cnslrsln keske satışı yasaklansa. yasal olmayan yollardan yine ulaşanlar olucaktir ama onlar da nadir herkes cesaret edemez. yasaklansa birakan çok kişi olur. benim eşim de içiyor cok kızıyorum hem bebeğimin rızkını o zıkkıma veriyor hem sağlığından oluyor diye ama bırakamıyorum diyor zam geldikçe benim kalbime birşeyler oluyo😁
Cnslrsln annesinin_beybisi ya bende hoşlanmıyorum alkolden fakat yinede içene de karışamayız biz içmiyoruz diye başkası da içmesin yasaklansın diyemeyiz çok bencilce. Elbette eşin içtiği için böyle düşünmeni de anlıyorum benimki de bugün alkol alıp gelse kafasını falan kırarım herhalde 😁 ama bırak eşlerimiz dışında içmek isteyen kim varsa içsin
annesinin_beybisi Cnslrsln kız alkol değil sigara😄 alkol zaten içemez kapıdan içeri sokmam o konuda katıyım eşim de zaten agzina sürmedi bu zamana kadar ama sigara bizi batırdı 😁 pardon sigara ictigini yazmamisiim yorumda🤭
[silindi] Deletedmom_85 bisi dicem benim asil merak ettigim , 5.500 oldu ya simdi , ben 4.250 iken dogum iznine ciktim , dogum parasida artar mi ya ? Artsinn lutfen :(
[silindi] Deletedmom_85 ucretli izne 32 de ciktim 37haftadayim. İste o yuzden dedim ben cikarken dusuktu ucret dogum parasi artar herhalde ya mantiken artmali