Cigdem16 Merhaba güzel anneler 🌸 Pazartesi günü genel anestezi ile sezeryan olucam ozel hastanede ve çok korkuyorum 😔 korku ve stres heyecanlanmama izin vermiyor malesef. Korkuyu bi şekilde yenicez ama merak ettiğim şeyler var acaba genel anestezi ile sezeryan olurken sonda takılıyor mu takılıyorsa uyanıkken mi takılıyor. Bu sonda olayı beni ayrı sıkıntıya sokuyor tecrübeli anneler bilgilerini paylaşabilir mi acaba 🌸
ebrue66r Cigdem16 bende 6 temmuz oğluma kavusucam rabbim nasip ederse inşallah bende genel olucam panik atak var korkuyorum sondayı anestezi vermeden önce takarlar dedi doktorum bebeğe zarar vermeyelim dedi sakinleştirici yapın odadan ameliyathaneye gidene kadar dedim bebeğe geçer veremem dedi acı dan korkmuyorum da cesaret edemiyorum iş oraya girmekte 😞😞
Peperonni Cigdem16 Kuzenim genel olmuştu hissetmemiş hiç. Sadece çıkarttıklarında sinek ısırığı gibi olmuş. Korkma canım hiç Allah yardımcın olsun
haklisinesracim Cigdem16 sondanin acılı bir işlem olduğunu burada öğrendim bana takılırken hiç hissetmemiştim
Senna20 Sondayi uyanıkken takıyorlar.genel anesteziyi verdikten sonra bebeğe gitmemesi için acele ettikleri için sondayi takmakta zaman kaybı yaratacağından uyanıkken yapıyorlar.ama dayanilmayacak bir acı degil diyebilirim
Cigdem16 Senna20 Teşekkür ederim cevabınız için. Ama anlam veremiyorum sonda neden takılıyor sonuçta genel anestezi de belden asagimizi hissediyoruz ne tuvaletimiz geldiğinde yerimizden kalkmadan başka şekilde de halledebiliriz bunu aslında
Cigdem16 Cansugamze_ Teşekkür ederim cevabınız için. Belki öyledir gereksiz stres yapiyorumdur ama düşüncesi beni huzursuz ediyor 😔
Gnt38 Cigdem16 ilk oğlumda genel anestezi oldum sonda en basiti gercekten hiç hissetmiyosun uyandıktan sonra 5 saat kadar ayağa kalkmak yasak ve ilk saatler tam anlamıyla ayık olmuyorsun o yüzden tuvalet işi sıkıntılı o yüzden takiliyo
Senna20 Cigdem16 ilk ayildigin zmaan bir süre ayağa kalkamıyorsun.belirli bir saatten sonra yürütmeye basliyolar o yuzden
Cansugamze_ Cigdem16 korkma kuzum vallahi hiç bişy hissetmiyosun çıkarırken cız diyo sadece o kadar en kolay sonda olayı el üstü damar yolu daha çok acıyo 🥺
YaSeEeeee 4 sene oldu genel anestezi ile oğlumu Doğum yapalı daha önce de göz ameliyatı falan olduğumdan anestezi kafasını as çok biliyordum, sondayı ayık takıyorlar zaten heyecandan hissetmiyorsun bile ilk gün acı çeksekte devamı güzel geçiyor korkmayın 🤲
YaSeEeeee Cansugamze_ Hayır kuzum ben istemedim normal Doğum olur diye çok ümitliydim ama sancımı hiç hissetmedim doktorum nasıl dayanıyorsun dedi dedim ben bişi hissetmiyorumm🤦♀️ Açılmaya baktı ebe 1 cm ve Bebeğim 4 kg üzeriydi dana oğlum 😂 Ertesi sabaha spinal anestezi ile Doğuma alındım amaaa bana bir korku geldi ki yalvardım beni bayıltın kesmeyin diye 😂😂
ebrue66r Cigdem16 bende psikolojik öyleyim ama sonu mutlu güzel olduğu için herşey geçiyor bebeği görünce hemde 🙏🙏