Ecemselmaarslan Kızlar 2 sezeyan olucak 35.hafta doktor dikislerine bebek çok aşırı baskı yapıyor artık senden korkuyorum yirtilabilir dikislerin bir de bebek susuz kalabilir şu an suyu tam sinir da dedi başına böyle bisey gelen var mı dikislerinde incelme
melekzehra Ecemselmaarslan şuan bn aynı durumdayım post açtım yazan olmadı 1 yaşında kızım var bnde 31 haftalık gebeyim dikiş yerimde karalık var bide moralmış doktora pzrts günü gideceM
Bebekdelisi Ecemselmaarslan ben canım 2 gün gün asırı takıp iLe 37 de aldı ama artık kagıt bıle kalın kalır o derece incelmiş demişti ha bide benım 2 sezeryan arası 14 seneydi inceldi
catidaki_kedi Ecemselmaarslan benm de aynı ama suyum fazlaymış daha 33. Haftadayız. Sıkı takip verdi erken doğum olcak korkusu sardı hepimizi rabbim çocuklarımızı korusun
Kubra_miray_szr Eceada06 dışardan yapışma sezeryan nasıl acaba🤔🤔korktum bi an böyle durumlar görünce çıkışlarda incelme nasıl olur ki
Melek-41 Benimde 4.sezeryan olck aynı şekilde dikişler de incelme var bebeğim şuan 36 haftalık ama gelişimi 32 gorunuyor
Ecemselmaarslan Melek-41 benimde öyle bebek yittikçe sanki açılıyor gibi oluyo hayirlidi artık durdukları kadar
Ecemselmaarslan Melek-41 canım benim de aynı şekilde öyle artık duramıyorum inanır mısın Allah kolaylık versin hepimize bıçakla kesiyorlar sanki
Melek-41 Ecemselmaarslan amin valla benim de öyle aşırı kötü çok ağrı yapıyor sanki aşağı doğru açılıyor gibi
Ecemselmaarslan Bebekdelisi benim de 4.5 sene oluyo canım ama çocuk baskı çok yapıyor sürekli vajinada bir acıma hissi var ve kasilma
Byzgunbay Haftamda incelme var dedi doktor bebek poposunu dayamışti 38 göremeyiz dedi doktor öyle soyleyeyim.. sürekli dinlen ağır iş kesinlikle yapma erken doğum olur dedi. Ama şükürler olsun biz bugün 37+2 yiz ve kısmetse sali günü sezeryanla bebeğime kavuşacağım.. sürekli bir vajina agrisi ve tuhaf bir şekilde dikiş yerlerinde kaşınma var. Siz mümkünse güzel güzel dinlenin ağır işlerden kaçının Allahin izniyle bir sey olmaz inşallah
Ecemselmaarslan Byzgunbay banada bugün incelme var yırtılmasından korkuyorum dedi canım zaten hiç agir iş yapmiyorum ama çocuk baskı yaptıkça böyle vajinanin iç tarafı bıçak gibi kesiliyor gibi oluyo yani acıya dayanamıyorum
Bebekdelisi Ecemselmaarslan benımde aynı belırtı vardı cnm mm ölçümü elınde varmı at bana istersen dayandı 37 benımkı ama her gün gittim geldim yırtılmasın diye
Ecemselmaarslan Bebekdelisi yok canım yazmamış öyle bazı şeyler yazmış ama anlaşılmıyor bile galiba rahim ağzı da kisalmis
Ecemselmaarslan Bebekdelisi tam 37 de mi aldı bence beni o kadar da durdurmayacak gibi duruyo suyu da az diye