Gly-123 34 haftalık hamileyim doktora gittiğimde herşey normal dedi ama şu ilaçları verdi Calcımax-d3 ,magoist,ferrum bunlar ilaçların ismi çok araştırdım ama kararsızım kulanıp kullanmamakta kullanan varmı aranızda
Acemianneee08 Gly-123 calcimax ve magnorm kasılmaların için bebeğe de faydası var ( kalsiyum ve magnezyum) . Diğeri de demir yani kan ilacı . Hiçbirinin zararı yok
ipekveatlas Gly-123 doktora inanmayıp burdaki insanların yorumlarına mı güveniceksin? eczacıyım ben kendimde kullandım hamileliğimde mecbursun mesela demir-kan ilacı (ferrum) eğer kansızlığın olurda doğumda komplikasyon gelişirse napıcaksın?
Tugce3441 Gly-123 bende şeker yüklemesı yaptırmadım sonra pısman oldum suan her gün sabah öğle akşam ac tok şeker ölçüyorum bebegımın suyu fazla
Gly-123 Tugce3441 doktorum bana şeker yüklemesi yapmadı çünkü aç tok ölçtü gerek yok dedi bi dilim baklava ye dedi öyle yaptık
Gly-123 ipekveatlas tabikide doktora güveniyorum ama ben hamileliğim itibariyle riskli olduğu için çık ilaç kullandım buradaki insanların tecrübelerime olduğu için sormak istedim