memurehanim Kızlar sürekli tuvaletim var ya da varmış gibi her an kaçıracakmış gibi oluyorum gidiyorum gerçekten az da olsa var oluyor. Yanma acı vs hiç yok zaten çok su içiyorum ama sürekli bu histen yıldım valla 😓
Mucizem_00 memurehanim aynı durumdayız tqtlm selamm azcık ta olsa geliyor her an asagıda Bi agırlk hissi demi
Neslihan-672 memurehanim 17 haftanda bunun İçin erken bence bi doktoruna sor bence bunu sürekli idrara çıkman güzel bişey ama aşağıda ağırlık hissetmek yada batma hissi falan oluyorsa mutlaka doktora söylemelisin
memurehanim Mucizem_00 evet ya her an sanki var gibi 🤦🏼♀️ İş yerinde çok sıkıntı oluyor özellikle yıldım tuvalete gitmekten
memurehanim Neslihan-672 ağırlık veya batma yok dün gittim daha kontrole bir sorun yoktu zaten yeni yeni yaşıyorum bu durumu da
Mucizem_00 memurehanim ben dısarı cknca bile tuvalet atıyorum 5 dk da bir buda sıkıntı gezesim var her yere gidemiyorm
Neslihan-672 memurehanim bunlar da normal şeyler zaten merak etme 39 haftamdayım ben son aylarda yarım saattte bir çıkacaksın idrara o daha sık olacak eğer bebeğin sağlıklıysa hiç düşünme bunları
memurehanim NazMH daha yeni oldu böyle hareket edince de daha çok oluyor gibi anlamadım gitti daha dün kontrole gittik bebek aşagıda vs olsa doktor illaki söylerdi
Vera09 Bu haftalar tuvalet sıkışması için erken bence bi sağlk ocağında idrar tahlili verseniz iyi olur
NazMH memurehanim bende de oyle maalesef, ama sukur ki bebekle alakali sorun yok, tesellimiz bu olsun 🙏
memurehanim NazMH çok şükür dün kontrolümüz vardı doktoruma sormadım çünkü böyle bir sorun yaşamamıştım daha bugün çok olunca şaşırdım ama su da çok içiyorum
gecemm Ooo siz bir de 32. Haftadan sonra görün 🤦♀️ artık diyodum ki allahım bir an önce dogursam da şöyle rahat şarıl şarıl yapsam idrarımı😂 çok az geliyodu ve sızlamamda vardı benim 🤦♀️
memurehanim Kızlar bu arada sıkıntı yaşamamak adına idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon falan yok tamamen bizim oğlan baskılıyor sanırım büyüdükçe 🙈