Bebegimizolsun ogretmenHnmm yaaa gerçekten mi biz Eşimle aslen mersinde oturuyoruz Eşimin görevi için hataydayız
ogretmenHnmm Bebegimizolsun ne görevi canım asker mi mersin merkezde mi oturuyordunuz. Sana bir sey diyim belki garip gelebilir ama hissettim senin mersin ya da yakin bir sehir diyeceğini 😁
Bebegimizolsun ogretmenHnmm eşim jandarma Mersin merkezde oturuyoruz ailelerimiz çevik kuvvetin orda oturuyor belki bilirsin Sen nerde oturuyorsun, kuzum sen aslen nerelisin niye mersindesiniz
ogretmenHnmm Bebegimizolsun aslen kahramanmarasliyiz canim esimde bende öyle. Esimin isinden dolayı mersin silifkeye geldik geçen yıl Eylül ayinda geldik. Esim buradaki nujleer santralde mühendis canım bende öğretmenim
Bebegimizolsun ogretmenHnmm maşallah kuzum bende öğretmenim Silifke merkeze çok uzak evet orada sıkılıyor olabilirsin haklısın merkezde olsaydı belki değişiklik olurdu Bende aslen malatyalıyım, doğma büyüme mersinde oturuyoruz 😊 hemşeri sayılırız
ozge2306 Arifeaysima benim de 8 gün gecikmişti hiç belirtim yoktu. Evde kendim test yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün hastanede kan verdim beta-hcg 700 çıktı. Umarım sizde hayırlı haberler alırsınız 🤲🏻
ogretmenHnmm Bebegimizolsun Senin branş ne canım. Evet uzak ya haftasonlari arada mersine gidiyoruz hep orda olsam canım sıkıldıkça marinaya avmye falan giderim silifkede pek imkan yok malesef. Hemeriymisiz bak demek ki ondan cekti bir seyler ☺
Bebegimizolsun ogretmenHnmm anaokulu öğretmeniyim 😊senin branşın ne Evet zor ya ilçede oturmak bende hatayın bi köyündeyim Silifke daha gelişmiş kalır yanında hiçbişey yok burda Merkez uzak her zaman gidilmiyor insanın canı sıkılıyor Gerçekten de öyle hemşeri çıktık çekmişizzz birbirimizii🥰
ogretmenHnmm Bebegimizolsun sosyal bilgiler öğretmeniyim bende canım. Bu arada doktora gittin mi tekrardan sen beta yükselişleri nasıl
Izm123 Arifeaysima Testlerin markası fark etmiyor varsa hepsinde çıkar. İlla hamilelikten olcak değil ya gecikme ki 8 gün geçmesine rağmen çıkmıyorsa yoktur