• Gebelik
  • Sağlık ocağı izlemi kaçıncı hafta ??

ZeynepBylnn zamanınız gelmiş sayılır genelde bebeği hissedince vurmayı tercih ediyorlar ben 19 haftadaydim hissetmiyordum ama bebeğin kalp atışlarıni kontrol ederek yaptılar sizde sorabilirsiniz ebeye artık

Celiktss bekleyebilirsiniz tercihinize saygı duyarlar inanın ki 20. Hafta en ideal hafta asla geç değil çünkü tam anlamıyla bebek hareketlerini hissedip içiniz rahat yaptırırsınız. Daha hiç bir gebeme ben 19. Haftasından önce tetanoz aşısı yapmadım şöyle bişey var ama ilk gebeliğiniz değilse daha erken hissedebilirsiniz ve birde daha önce td aşısı olduysanız aralığı ona göre ayarlamış olabilir

Nsnese sanırım 2020de olmuşum, baya derin bi kesikten dolayı gitmiştim. Cevap için teşekkür etttimmm🥰 bekleyeyim o zaman ben de daha ileri haftayı

esmom07 aynen canım ben de çok korkardım 2 tane tetanoz 2 tane korona aşısı oldum her ay kan vermeler şeker yüklemesi serum ağrı kesici iğne falan hepsinden oldum ona da alışıyo insan 😁

minikturtam1 beni de hiç aramadılar sadece bi kere tesadüf doktora ilac yazdırmaya gittim o sırada ebe de odadaydı öyle bilgilerimi aldı 15 haftalık olduk hala daha aramış değiller