• Gebelik
  • Sağlık ocağı izlemi kaçıncı hafta ??

Nsnese ayyy ebe bulmuşken hemen sana da sorucam😀 kendi ebemi rahatsız etmiyim diye sormadım. 17.haftama denk geliyo bana verdiği tetanoz randevusu. Ama o tarihte şehirdışında olucam muhtemelen. Başka şehirde nerde yaptırabilirim?”, başka asm de yapılıyo mu?

Celiktss canım öncelikle 17. Hafta tetanoz için biraz erken çünkü bebek hareketlerini net olarak hissetmen gerekiyor makul olan haftalar 19-21 arası yine de eğer tam olarak evet ben hissediyorum derseniz yaptırabilirsinz. Bir diğeri şehirdışında herhangi bir aile sağlığı merkezinde misafir olarak tabiki de yaptırabilirsiniz

Nsnese işte senin yazıyı okuyunca 17.hafta erken mi oldu dedim ben de ondan sordum tatlım ya. Kendi doktoruma pazartesi gidicem, ona da bi sorayım hangi hafta yaptırılır diye..
      eski tetanoz kayıtlarıma baktı, bana 17.haftayı seçti.. olmadı dediğin gibi hareket takibini bekleyeyim
      Daha 14 haftalığız zaten

ZeynepBylnn zamanınız gelmiş sayılır genelde bebeği hissedince vurmayı tercih ediyorlar ben 19 haftadaydim hissetmiyordum ama bebeğin kalp atışlarıni kontrol ederek yaptılar sizde sorabilirsiniz ebeye artık

Celiktss bekleyebilirsiniz tercihinize saygı duyarlar inanın ki 20. Hafta en ideal hafta asla geç değil çünkü tam anlamıyla bebek hareketlerini hissedip içiniz rahat yaptırırsınız. Daha hiç bir gebeme ben 19. Haftasından önce tetanoz aşısı yapmadım şöyle bişey var ama ilk gebeliğiniz değilse daha erken hissedebilirsiniz ve birde daha önce td aşısı olduysanız aralığı ona göre ayarlamış olabilir

Nsnese sanırım 2020de olmuşum, baya derin bi kesikten dolayı gitmiştim. Cevap için teşekkür etttimmm🥰 bekleyeyim o zaman ben de daha ileri haftayı

esmom07 aynen canım ben de çok korkardım 2 tane tetanoz 2 tane korona aşısı oldum her ay kan vermeler şeker yüklemesi serum ağrı kesici iğne falan hepsinden oldum ona da alışıyo insan 😁

minikturtam1 beni de hiç aramadılar sadece bi kere tesadüf doktora ilac yazdırmaya gittim o sırada ebe de odadaydı öyle bilgilerimi aldı 15 haftalık olduk hala daha aramış değiller