Elanurcalboga Merhaba hanımlar benim bebiş karnımda çok hareketli herkes diyor ki hareketli olan bebek doğunca durmaz hep ağlar huysuz olur yaşayan var mı ya ☹️
Dark Elanurcalboga benim kızım çok hareketliydi. Doğdu gene çok hareketliydi. Şuan 1 yaşında hiç durmaz. Ama asla huysuz ve huzursuz bir bebek olmadı. İlk aylarda ağlama sesini nerdeyse duymadık. Bizi hiç yormadi. Sadece eli kolu hiç durmazdi. Bebeğin huysuzluk yapması gazına falan bağlı. Hareketle alakası yok. Dışarı çıkınca kendisi yürümek ister sürekli konuşur ama uyumlu ve sakin
EmineDefneGokce Elanurcalboga çok alakasız ya kızım felaket hareket ederdi dışardan ayağı çıkacak gibi olurdu 😂 uslu bi çocuğum var maşallah
Deniz_20 Elanurcalboga oğlum karnımda tenis topu gibiydi gece tepinmekten uyutmazdı😂 bir doğdu emzirmek için zor uyandırırdım çok uslu sakin bir bebekti şimdi 6 yaşında koltukta uyuyakaldı hala uyuyor😅
Birgul Elanurcalboga yani bebeğim de aşırı hareketliydi ama ağlak huysz bi bebek değildi. Sadece çok hareketli bi bebek yani 14 aylık şu an hiç saniye yerinde durmaz oturmaz göremezsinn😏 Daha 2 aylıktı eli ayağı ağzı hiç durmazdı😀😀
Derya Elanurcalboga 40 ı çıkana kadar anne karnında nasıl da doğumca da öyle uyuma saati bile ama 40dan sonra değişiyorlar benim bebeğim değişti uslu cocuk oldu🌸
Hilaaal Oğlum 9 aylık karnımda da hareketliydi şuanda öyle hiç durmuyor ağlak huzursuz doğduğundan beri hep aynı 40 ı çıksın düzelir dediler yok 4 aylık olsun düzelir dediler oda olmadı benim oğlum ne zaman uslanır acabaa 😂😂 artık umudum kalmadı ☹️☹️