Merhabalar bendee bugüne anne olarak uyandım 🧿😍 bu hissin tarifi yok sıra doğum hikayemde uzun olcak şimdiden söyleyeyim 😅
Sabah 10 da muayeneye gittim doktor 2 gün içinde bekliyoruz dedi alttan muayene etti 2 cm açıklık vardı ordan çıkıp AVM ye gittim ama yürüyüşümde bir acayiplik vardı saat 2 gibi de bir tatliciya gittim en son yediğim yemek olacağını bilmiyordum tabi bilseydim baya bir yerdim 😅🤣 eve geldim işlerimi hallettim evi hazırladım ufak ufak sancılar olmaya başladı ama iki gün sonraya dediği için doktor normaldir heralde diye umursamadım sancılar eşliğinde dolap silmeye ve halı sermeye devam ettim 🤣
Akşam 7 de yemek söyledik eşimle beklerken doktoruma yazdım kesilmeyen çok hafif sancılar var adet sancısı gibiydi doktor ben seni bekliyorum muayene edicem öyle çıkarım dedi ben zaten eşyaları arabaya bile indirmiştim her anlamda hazırdım eşimi almadım yanıma arkadaşımla sırf muayene gorulcek diye gittim ve 3 cm açıklık 5 dk da bir sancı gözüküyor ama asla şiddetli birşey hissetmiyorum hemen yatisimi yaptırlar saat 2 ye kadar ne bir sancı hissettim ne bir kasılma asıl olaylar silsilesi ordan sonra başladı doktorum açıklık olmayınca en düşük ayarda suni sancı verdi 12 bu arada en düşük ayarı bilginize yarım saat geçmeden kasılmalar belime vurdu suyum patladı ben dependin burda faydasını gördüm çünkü şu akmasına ragmen ayakta karsiladik yürüyüşle ve nefesle karşıladık her kasilmamda arkadaşım belime masaj yaptı buda karsilamami kolaylaştırdı pilates topuna da bindim o kadar açtım ki güçten düştüm su bile icemiyorsunuz artık açlıktan dolayı epidural istedim doğuma enerjim kalsın diye epidural de iğneler asla acımadı zaten beldeki sancilardan hissedilmiyo bile epidural vurulduktan sonra bı rahatlama geldi kasılmaları hissediyorum ama 1 saat içinde 7 cm açıldı epidural açılma içinde önemli bence normal isteyen herkes epiduralle yapmalı tavsiye ederim bu kadar hızlı açılma beklemiyordu kimse bebeğimin gelişini hissettim hemşireye seslendim saat 4 u 20 geçiyordu şok oldular doktoru aradılar ıkınma sakin diye diye beni doğumhaneye aldılar çatala çıktığımda yetişti doktor derin nefes alıp ikindim 4. İkinmada kesisiz bir şekilde doğum yaptım balık gibi süzüldü resmen o anı tarif etmek zor herşeye değiyor bebeğimin sesini duyduğum an dünyalara bedeldi yanağıma koydular pamuk oğlumu kız gibi güzel dedi hemşireler ama heyecandan bakamıyorum kokusu geldi cennet gibi ilk emzirme anımı hiç unutmayacağım muhteşemdi anne olmak zor ama gülüşü yeter ne demek anladım 😍
Doruk Enes 30.06 4.34 ye sabah ezaninda geldi ve benim hikayem böyleydi darısı tüm anne adaylarının başına 😍 hoşçakalın ♥️♥️♥️♥️♥️
Sormak istediğiniz bişey olursa lütfen çekinmeyin görüşürüz 🥰♥️