acemimom1 Kızlar bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu ama 35 haftalık olduk. Son bir haftadır karnımın altında kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı. Bunlar doğum sonrasında kalıcı mı oluyor ?
bahar-1903 acemimom1 kalıcı olur canım, daha fazla çatlak olmaması için nemli tutacaksın karnını, vazelin sür, badem yağı, Hindistan cevizi yağı o tür yağlar sür de daha fazla çatlak olusmasin
minik_koala_ve_annesi acemimom1 evet canim kalici oluyor beyazliyor daha sonrasinda beyaz cizgi goruntusu aliyor nemli tut surekli yag sur krem sur acaba kac haftada catladiniz 22 haftaligim biraz gobus buyuk bende cok degil ama arada kremliyorum olmadi henuz catlak bende
minik_koala_ve_annesi acemimom1 bir anda gelisiyor canim ic karin dar olursa cildin yapisi ve tonu genetik faktorler etkiliyor malesef
127383 acemimom1 30 haftaya kadar hic bseyim yoktu suan 38hafta oldum karnim harita gbi oldu her yerim çatlak dolu, kalici oluyor bize bebislerimizden🙄😊
CansuDRY acemimom1 Maalesef kalıyor. Beyaz tenliyseniz şanslısınız. Sedef rengine döndüklerinde hiiç belli bile olmuyorlar.
bahar-1903 acemimom1 yok yok hiç kaşıma sen , Haa çok kaşınıyorum kıyafetinin üzerinden az az kaşı, şuan yartıklar başlayacağı için kaşınıyor