Seva_aa Transferin 7.gunu acik kahvemsi lekesi olan varmi aranizda kizlar? tutunmami yoksa sorunmu zaten progrstan falan kullaniyorum cok tedirginim
mirage333 Seva_aa benim transferden sonra 6. 9. Ve 10. Gün lerde pembe leke gelmisti. Çok sükür yerlesme kanamasiymis. Şuan 35 haftalıgız :)
Smk Seva_aa benim 10. Gün basladı günde bikere geldi 14.gün bitti normal canım o kırmızı olmadıgı sürece sıkıntı yok tutunmadandır
1990_ayse Bende tıpkı sizin gibi 7. Günde lekelenme yaşadım olmadı dedim kesin tutmadı hemen doktora bildirdim test vermemi söyledi 68 çıktı değer sonra katlandı vr şuan 20 haftalık olduk çok şükür
Seva_aa 1990_ayse ah canimm Allah bagislasin ya cok sevindim peki sonradan durdumu lekelenme ekstra bisey yaptinizmi?❤️😍😍
1990_ayse Seva_aa Allah razı olsun inşallah sizden de güzel haberler alırız 🥰doktoruma haber verdiğim kullandığım iğne sayısını ikiye çıkarmamı söyledi böylelikle düzeldi
Seva_aa mirage333 ah icime nasil su serptiniz krize giriyordun az kala doktor normal beta gununu bekle diyor ama insan tedirgin oluyorr masAllah😍❤️